Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 8 апреля 2022 PRO

Ірина

Інженер, діловод, 10 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
57 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

інженер

с 10.1990 по 11.2019 (29 лет 1 месяц)
ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "НАУКОВИЙ ЦЕНТР ПРЕВЕНТИВНОЇ ТОКСИКОЛОГІЇ, ХАРЧОВОЇ ТА ХІМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ІМЕНІ АКАДЕМІКА Л.І. МЕДВЕДЯ МІНІС, Київ (ТОКСИКОЛОГІЧНІ ТА МЕДИКО-БІОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ, ГІГІЄНІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ)

Займлась пробопідготовкою, хімічними методиками, приймала замовників, допомагала їм готувати документи до подачі в ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "НАУКОВИЙ ЦЕНТР ПРЕВЕНТИВНОЇ ТОКСИКОЛОГІЇ, ХАРЧОВОЇ ТА ХІМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ІМЕНІ АКАДЕМІКА Л.І. МЕДВЕДЯ МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ"Я УКРАЇНИ", проводила дослідження й готувала звіти та висновки до підпису на підприємстві , та в МОЗ України, також слідкувала щоб замовник їх отриав. Складала договори для роботи із замовником, слідкувала за проплатою, підписом, та здачею цього документу, набирала заявки.

Навички та вміння: Досвічений й впевнений користувач ПК: MS Office (Word, Excel, PowerPoint), впевнено працюю в Інтернеті (MS Explorer, Mazilla Firefox, Opera, Google Chrome) та E-mail, 1-C Бухгалтерія 8.2 (початкові навички), досконале володіння офісною технікою).

Образование

Київський технологічний інститут харчової промисловості

Технологія молока та молочних продуктів, Київ
Высшее, с 1986 по 1993 (6 лет 9 месяцев)

Інженер-технолог для молочної промисловості, але можна було працювати і інженером-хіміком, інженером-мікробіологом в харчовій промисловості

Знания и навыки

MS Excel MS Word Користувач ПК MS Office Користувач Internet MS PowerPoint Email Internet Explorer Opera Mozilla Firefox Google Chrome Бухгалтерський облік Google

Знание языков

Немецкий — начинающий

Дополнительная информация

Відповідальна, чесна, уважна, стійка до стресу, самостійна, маю організаторські здібності, орієнтова на результат, маю аналітичний склад розуму, здатна працювати в команді, ініціативна та високопрацездатна.
Маю закордонний паспорт, водійські права категорії "В".

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: