Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 16 марта 2023 PRO

Світлана

Помічник керівника

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
36 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту, Facebook и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Радник патронатної служби Міністра

с 04.2020 по 12.2020 (8 месяцев)
Міністерство розвитку громад та територій України, Киев (Центральний орган виконавчої влади, діяльність якого спрямовується та координується Кабінетом Міністрів України)

Забезпечення оперативної взаємодії Міністра із структурними підрозділами Міністерства, центральними органами виконавчої влади, а також з Офісом Президента України, Верховною Радою України, Кабінетом Міністрів України та іншими органами державної влади та органами місцевого самоврядування.
Здійснення організаційного забезпечення діяльності Міністра, формування графіка роботи та контроль за виконанням доручень Міністра та інших доручень.

Секретар

с 05.2015 по 08.2019 (4 года 3 месяца)
Політична Партія, Київ (Політична)

Прийом відвідувачів і зустріч гостей (також зустріч на з'їздах і політрадах Партії). Обслуговування та забезпечення належним чином всіх кабінетів. Замовлення та переоформлення: перепусток (картки електронної системи доступу). Оформлення відведених місць для паркування транспортних засобів. Переадресовувати вхідні і управляти вихідними телефонними дзвінками, записувати повідомлення для співробітників. Обробляти вхідну і вихідну кореспонденцію, підготовка необхідних документів, забезпечувати прийом, облік, реєстрацію, контроль виконання документів. Підрахунок фінансово-господарську діяльність на місяць для офісу (товари, офісні потреби, канцелярія). Гаряча лінія Партії (реєстрація дзвінків, інформаційно-довідкове обслуговування, консультація по телефону, передача інформації підрозділам). Своєчасне нагадування керівнику про ювілейні дати. Підготовка та координація святкових подій в офісі (замовлення подарунків, квітів). Всі питання по обслуговуванню офісу: кондиціонерів, електрики, пошук і виклик майстрів.

Секретар керівника

с 08.2012 по 02.2015 (2 года 6 месяцев)
Державна інспекція України по контролю за цінами, Київ (Функції з реалізації державної політики з контролю за цінами)

Зустріч гостей в приймальні. Прийом і розподіл дзвінків, з’ясовую потреби осіб, які телефонують, і відвідувачів. Переадресовувати вхідні і управляти вихідними телефонними дзвінками. Прийом і відправка факсів, записувати повідомлення для співробітників. Обробляти вхідну і вихідну кореспонденцію (приймати, переадресовувати). Прийом і контроль якість підготовки документів, складання, узгодження, затвердження документів на підпис керівнику. Бронювання авіа та ж/д квитків, готельних номерів. Своєчасне повідомлення керівника про ювілейні дати. Виконання окремих службових доручень безпосереднього керівника.

Секретар - референт

с 08.2010 по 01.2012 (1 год 5 месяцев)
ІДП "Норіс - Україна", Київ (Енергетика, туризм)

Прийом відвідувачів і зустріч гостей в приймальні офісу. Прийом телефонних дзвінків, що надходять керівнику. Робота з документами: визначення важливості, підготовка, оформлення, розсилка, отримання, зберігання, систематизація. Підготовка нарад і засідань, які проводить директор (оповіщення учасників про час і місце проведення, порядок денний). Організація зустрічей відвідувачів і гостей компанії. Виконання окремих службових доручень безпосереднього керівника.

Образование

Національний транспортний Університет (червоний диплом з відзнакою)

Факультет - фінансів, спеціальність – фінанси і кредит, Київ
Высшее, с 2011 по 2012 (10 месяцев)

Українська академія бізнесу та підприємництва (червоний диплом з відзнакою)

Факультет – економіки та підприємства, спеціальність – фінанси і кредит, Київ
Неоконченное высшее, с 2006 по 2011 (4 года 5 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

Навчальний центр ТОВ "Анастасія"

2009, 2 месяца и 10 дней

Знания и навыки

MS Excel MS Word Користувач Internet Пользователь Internet MS PowerPoint Робота з оргтехнікою Работа с оргтехникой MS Access Outlook Express Робота зі сканером Работа со сканером Робота з принтером Работа с принтером Робота з ксероксом Работа с ксероксом Робота з факсом Работа с факсом

Знание языков

  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: