Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 15 февраля 2020

Олена

Психолог, 25 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
47 лет
Город:
Житомир

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Практичний психолог

с 09.2018 по наст. время (5 лет 8 месяцев)
Комунальне неприбуткова підприємство "Обласний медичний спеціалізований центр" Житомирської обласної ради, Житомир (Лікування залежностей та хворих на СНІД)

Проведення дотестового та післятестового консультування, проведення індивідуальних, сімейних консультувань по проблемі залежності та співзалежності, проведення групових інформаційно мотиваційних занять, проведення групових тематичних арт-терапевтичний занять. Беру активну участь в просвітницькій роботі з персоналом, проводжу тренінгові заняття з метою профілактики емоційного вигоряння.

Образование

Житомирський університет імені Івана Франка

Практична психологія, Житомир
Высшее, с 1994 по 1999 (4 года 8 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

Є спеціалістом методу біосугестивної терапії для корекції психосоматичних розладів та позбавлення алкогольної та тютюнової залеж

2019, 3 місяці

Знания и навыки

MS Word Користувач Internet Досвід роботи з хворими на психічні розлади

Знание языков

Английский — начинающий

Дополнительная информация

Маю високий рівень професійної підготовки.
Працювала практичним психологом в Житомирський обласній психіатричній лікарні з 2002 року. Маю 12 років досвіду роботи з хворими на психічні розлади, проводила індивідуальні та сімейні консультації, патопсихологічні обстеження з метою виявлення порушень, консультувала хворих на первинний психотичний епізод та їх родини з метою адаптації до виявленої хвороби, проводила тренінг по адаптації до голосів.
Є спеціалістом методу біосугестивної терапії для корекції психосоматичних розладів та позбавлення алкогольної та тютюнової залежності.
Приймала активну участь у науково-практичних конференціях "Актуальні питання в психіатрії:варіанти проявів психопатологічних станів та їх коморбідність", "Сучасні аспекти патоморфозу психічних розладів", "Інтегративні підходи у діагностиці та лікуванні психічних та психосоматичних розладів".
Маю 41 годину теорії і розвитку практичних навичок у семінарі "Вступ у теорію КПТ. Обстеження та формулювання у моделі КПТ" та" Базові техніки КПТ". Брала участь у міжнародному фестивалі Арт-терапії " Арт-практик".
Маю навички роботи на комп'ютері, Word, Internet.
Вільно володію російською та українською мовами, англійський початковий рівень.
Маю навички роботи в команді, відповідальна, володію організаторськими та творчими здібностями, маю високу стресостійкість.

Похожие кандидаты

Психолог
Житомир, Киев

Психолог
Житомир

Psychologist
Житомир, Киев

Психолог
15000 грн, Житомир, Киев

Психолог
Житомир, Звягель

Практичний психолог, медіатор, освітній експерт
Житомир

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: