- PRO
Юлія
Асистент категорійного менеджера, 30 000 грн
- Вид занятости:
- полная
- Возраст:
- 40 лет
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/6029456/
Опыт работы
Асистент менеджера із закупівель
с 05.2024 по 08.2024
(3 месяца)
СМК Групп, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)
Контроль товарних залишків складу;
Створення замовлень на постачальника;
Супровід повного повного циклу поставкок та контроль виконання замовлень;
Робота з поверненням товару;
Асистент категорійного менеджера
с 11.2023 по 05.2024
(6 месяцев)
Червоний Маркет, Київ (Роздрібна торгівля)
- Забезпечення підтримки категорійного менеджера у виконанні їхніх завдань і обов’язків;
- Аналіз ринку та конкурентів для виявлення нових можливостей та трендів;
- Управління асортиментною матрицею.
- Контроль за виконанням планів продажу та асортиментної політики;
- Участь у плануванні та організації акцій, промо-кампаній та рекламних заходів;
- Планування закупівлі та продажу товару;
- Ефективна взаємодія із постачальниками, пошук нових постачальників та товарів;
- Аналіз ринку за цінами та асортиментом.
Асистент менеджера із закупівель
с 06.2021 по 02.2022
(8 месяцев)
ТОВ "Балатон" (Cooker.ua), Київ (Роздрібна торгівля)
• аналіз фінансових показників категорій;
• контроль залишків та планування замовлень товарів;
• контроль постачання товару та його якості;
• контроль залишків та випадень;
• робота із претензіями постачальників;
• формування звітності за категорією;
• контроль фінансового документообігу із постачальниками.
Керівник проектів щодо розвитку напряму «Кулінарія, кафетерій»
с 11.2015 по 02.2016
(3 месяца)
ТОВ «Рітейл - Груп» (Україна), Киев (Роздрібна торгівля)
• Розробка проектів спрямованих на збільшення прибутковості та скорочення витрат спрямування.
• Робота з асортиментом продукції, що випускається. Впровадження та контроль нового асортименту продукції.
• Аналіз та виведення з асортименту неліквідних позицій;
• Аналіз результатів фінансової діяльності виробничих цехів – рівень націнки, прибутковість, втрати та рентабельність;
• Планування та контроль виробничого процесу на всіх стадіях.
• Контроль за дотриманням технологій та стандартів виробництва.
• Участь у організації роботи цехів при відкритті нових магазинів-розробка асортименту, організація постачання сировини, підбір обладнання, інвентарю, навчання персоналу стандартам роботи.
Керуючий рестораном
с 08.2015 по 11.2015
(3 месяца)
ТОВ «Фоззі - Фуд» (Україна), Київ (Роздрібна торгівля)
• Контроль над асортиментом та якістю продукції, що випускається;
• Проведення планових інвентаризацій сировини, напівфабрикатів та готової продукції;
• Організація та планування виробництва;
• Управління персоналом та контроль за дотриманням стандартів роботи персоналу.
• Планування та контроль виробничого процесу на всіх стадіях.
• Контроль за дотриманням технологій та стандартів виробництва.
Керівник напрямку «Кулінарія, Кафетерій»
с 02.2011 по 08.2015
(4 года 6 месяцев)
Торгівельний будинок «Амстор» (Україна), Донецьк (Роздрібна торгівля)
• Робота з асортиментом продукції, що випускається.
• Впровадження та контроль нового асортименту продукції.
• Аналіз та виведення з асортименту неліквідних позицій;
• Аналіз результатів фінансової діяльності виробничих цехів – рівень націнки, прибутковість, втрати та рентабельність;
• Моніторинг ринку щодо пошуку нових постачальників сировини для виробництва.
• Проведення договірної компанії з постачальником з переговорів до постачання сировини;
• Планування та контроль виробничого процесу на всіх стадіях.
• Контроль за дотриманням технологій та стандартів виробництва.
• Участь у організації роботи цехів при відкритті нових магазинів-розробка асортименту, організація постачання сировини, підбір обладнання, інвентарю, навчання персоналу стандартам роботи.
• Розробка проектів спрямованих на збільшення прибутковості та скорочення витрат спрямування.
• Планування маркетингової компанії спрямованої на популяризацію продукції напряму «Кулінарія», залучення додаткового потоку покупців та збільшення прибутку.
• Менеджмент технологічних процесів на всіх стадіях виробництва.
• Організація та планування виробництва;
• Проведення планових інвентаризацій сировини, напівфабрикатів та готової продукції;
• Управління персоналом та контроль за дотриманням стандартів роботи персоналу.
Образование
Донецький Національний Університет економіки та торгівлі (Україна)
Інститут післядипломної освіти, Економіка підприємства (Економіст), Донецьк
Высшее, с 2008 по 2010 (2 года)
Донецький Національний Університет економіки та торгівлі (Україна)
Факультет ресторанно-готельного бізнесу, Технологія харчування (Інженер-технолог), Донецьк
Высшее, с 2002 по 2008 (6 лет)
Знания и навыки
- MS Excel
- MS Word
- 1С
- MS Office
- Пользователь ПК
- СПРУТ-ТП
- M.E.Doc
Знание языков
- Украинский — свободно
- Русский — свободно
- Английский — начинающий
Дополнительная информация
Особисті якості
Активна життєва позиція, вміння працювати в команді, гарні комунікативні навички Стресостійкість, вміння працювати з великим обсягом інформації та завдань. Вміння розставляти пріоритети у роботі.
Навички щодо оперативного вирішення проблем.
Вміння сфокусуватися на поставленому завданні. Швидко навчаюсь.
Вміння створити позитивну атмосферу у колективі.
Водійські права:Категорія Б
Інтереси та хобі: Спорт (фітнес), подорожі, іноземні мови (займаюся на курсах англійської мови).
Похожие кандидаты
-
Асистент категорійного менеджера
32000 грн, Киев -
Менеджер по тендерам, специалист по тендерным продажам, закупкам
Киев, Винница , еще 8 городов -
Категорійний менеджер
40000 грн, Киев -
Менеджер з продажу (B2B)
70000 грн, Киев -
Категорійний менеджер
Киев, Удаленно -
Категорійний менеджер
40000 грн, Киев