Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 4 октября 2022 PRO

Юлія

Повар (посуточно), 17 000 грн

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
36 лет
Город проживания:
Барышевка
Готов работать:
Барышевка, Борисполь, Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Кухар з обов'язками старшого зміни

с 12.2014 по 01.2019 (4 года 1 месяц)
ДНЗ "Золотий ключик", Барышевка (Освіта, наука)

Інвентаризація, розподіл обов'язків, розстановка обладнання на харчоблоці, маркування інвентарю (відкривався новий заклад), складання сезонних меню для дітей згідно норм харчування, розробка технологічних карт, дотримання санітарних норм и технологічних процесів, замовлення продуктів через поставщиків, прийом та контроль їх якості, переоблік, робота з персоналом.
По результатам перевірок наш ДНЗ не один раз було зараховано до кращих закладів в Київській області в сфері харчування.

Старший кухар, адміністратор

с 07.2008 по 12.2010 (2 года 5 месяцев)
Піцерія "Мамаміа", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар

с 03.2006 по наст. время (18 лет 2 месяца)
Кафе та ресторани "Любава", "Селена", "Сова", "Кліо", Ромны, Барышевка (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв згідно меню та технологічних карт, набула вміння працювати в колективі та адаптуватись до різних умов. Коригування меню та розробка нових страв, обслуговування бенкетів, робота на різному обладнанні. Переважно українська кухня.

Повар (практика)

с 04.2005 по 09.2005 (5 месяцев)
Соц "Авангард", Крым (Пансионат, санаторий)

Приготування їжі та обслуговування відпочиваючих пансіонату, великі об'єми (до 600 чоловік), вміння працювати на різних промислових машинах, організація часу та процесів приготування страв

Образование

ВПУ №14

Кухар-кондитер. Технолог харчування, Ромны
Среднее специальное, с 2002 по 2007 (5 лет)

З 2002 по 2005 отримала спеціальність "Кухар-Кондитер".
З 2005 по 2007 здобула освіту "Технолог харчування"

Знания и навыки

Кулінарія Приготування суші Кондитерська справа Пицайола Быстрая адаптация на новом рабочем месте Дружу с бытовой техникой

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

Шукаю роботу з графіком сутки/двоє-троє. Якщо робота знаходиться в Баришівці, розгляну будь-який графік.

Другие резюме этого кандидата


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: