Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Артем

Шеф-кухар (на проєкт)

Вид занятости:
неполная
Возраст:
37 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Винница, Днепр, Ивано-Франковск, Киев, Львов, Одесса, Тернополь, Хмельницкий, Черкассы, Черновцы

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Owner, Шеф-повар

с 07.2024 по наст. время (1 год 1 месяц)
A&A cafe, Бровари (Готельно-ресторанний бізнес)

- Ребрендинг закладу: успішне впровадження нової концепції та оновлення іміджу.
- Оптимізація процесів: створення та впровадження ефективних бізнес-процесів з нуля.
- Розробка нового меню: створення актуального та унікального меню, орієнтованого на потреби та вподобання клієнтів, з урахуванням сучасних гастрономічних трендів.
- Підбір і навчання персоналу: формування нової команди з нуля, включаючи рекрутинг та всебічне навчання для забезпечення високого рівня професіоналізму та ефективності.
- Управління бухгалтерським обліком: налагодження всіх аспектів бухгалтерії та інтеграція з внутрішньою системою Poster.
- Оптимізація витрат: впровадження стратегій для зниження витрат без втрати якості обслуговування або продуктів.
- Управління постачаннями: налагодження ефективної системи постачання і контролю якості продуктів для забезпечення безперебійної роботи закладу.
- Маркетинг і просування: розробка і реалізація маркетингових кампаній для залучення нових клієнтів і збільшення видимості закладу на ринку.

Бренд-шеф

с 09.2022 по наст. время (2 года 11 месяцев)
Kan Project, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Проекти: SVОЇ - в процесі (Київська обл.) Кабачок (Умань), EVO Rest (Ірпінь), Villa Del Re (Мукачево), Sky Room (Мукачево), Banda Sushi (Мукачево), Kong Music Space (Київ)
- Розробка меню: Відповідальність за розробку та створення інноваційних, смачних та вишуканих страв, які відповідають концепції та цілям ресторану.
- Управління кухнею: Керівництво кухні, включаючи контроль за якістю і свіжістю продуктів, розподіл обов'язків та навчання персоналу.
- Стандарти якості: Забезпечення виконання високих стандартів якості та безпеки харчування, відповідності нормам гігієни та регуляторним вимогам.
- Контроль вартості: Моніторинг та контроль витрат на продукти, вибір оптимальних постачальників, раціоналізація процесів приготування страв для забезпечення ефективного управління витратами.
- Менеджмент персоналу: Розподіл обов'язків, навчання та мотивація персоналу кухні, забезпечення ефективної комунікації та співпраці всередині кухні.
- Інновації та дослідження: Вивчення тенденцій у гастрономії, розвиток нових концепцій та експерименти зі стравами для забезпечення унікального досвіду гостей.
- Взаємодія з клієнтами: Співпраця зі службою обслуговування та збирання фідбеку від гостей для забезпечення задоволеності клієнтів та вдосконалення кулінарного досвіду.
- Забезпечення виконання стандартів: Забезпечення виконання стандартів якості та кулінарних процедур, встановлених рестораном, та забезпечення їх постійного покращення.

Шеф-повар

с 08.2022 по 04.2023 (8 месяцев)
Villa Del Re, Мукачево (Готельно-ресторанний бізнес)

- Brand chef трьох закладів: Villa Del Re, SkyRoom, Banda Sushi
- Організація та контроль роботи всіх виробничих та бізнес процесів на кухні
- Створення основних та сезонних страв
- Написання технологічних карт
- Підбір та навчання персоналу кухні
- Контроль та складання заявок на товар
- Проведення щомісячних контрольних інвентаризацій
- Контроль якості та видачі страв
- Дотримання санітарних норм

Су-шеф

с 12.2021 по 02.2022 (2 месяца)
Чічіко, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

У зв'язку з початком війни заклад припинив роботу

Шеф-повар

с 04.2021 по 09.2021 (5 месяцев)
Hotel Grand More, Затока (Готельно-ресторанний бізнес)

Сезонна робота
- Запуск ресторану з нуля з новим авторським меню
- Розробка меню сніданків, сезонних пропозицій, банкетного та фуршетного меню
- Написання технологічних карт
- Стажування та навчання поварів
- Організація та контроь роботи кухні
- Операційна робота з документами, звітами
- Контроль якості та видачі страв
- Дотримання санітарних норм

Шеф-повар

с 09.2020 по 02.2022 (1 год 5 месяцев)
KONG music space, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

с 09.2019 по 06.2020 (9 месяцев)
Abu Dhabi, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Шеф-повар

с 04.2019 по 09.2019 (5 месяцев)
Hotel Grand More, Затока (Гостинично-ресторанный бизнес)

Сезонная работа

Шеф-повар

с 11.2018 по 04.2019 (5 месяцев)
PUB Duke, Вишневе (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

с 09.2017 по 11.2018 (1 год 2 месяца)
Екватор, Боярка (Готельно-ресторанний бізнес)

Старший повар

с 02.2017 по 09.2017 (7 месяцев)
О'ГОРОД, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Образование

НАУ

ФТЗИ, Киев
Высшее, с 2004 по 2009 (5 лет)

Дополнительная информация

III місце в номінації "Золотий шеф-кухар 2023"
III місце в номінації "Основна страва з риби" (2023 р.)
III місце в номінації "Основна страва з птиці" (2023 р. )

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: