- PRO
Олексій
Шеф кухар
- Вид занятости:
- полная, неполная
- Возраст:
- 33 года
- Город:
- Запорожье
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/6102460/
Опыт работы
Куратор лінії роздачі
с 03.2025 по наст. время
(5 месяцев)
Маєток Мазепа, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)
Видача страв з дотриманням стандартів подачі та температури.
Читання замовлень та координація часу віддачі страв.
Доготування та підтримання потрібної температури страв.
Дотримання санітарних норм та підтримання порядку на робочому місці.
Шеф-консультант
с 11.2024 по 01.2025
(2 месяца)
Am Pm cafe bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Консалтинг з розробки та впровадження меню, розрахунків та консультацій з кухні та обладнання.
Су шеф
с 06.2023 по 11.2024
(1 год 5 месяцев)
Bar.In, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка та оновлення меню. Складання калькуляцій. Пошук постачальників. Фуд дизайн. Раціональне управління запасами, мінімізація відходів.
Сушист
с 01.2023 по 06.2023
(5 месяцев)
Шелест, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування страв та розробка нових позицій суші меню.
Шеф кухар
с 05.2022 по 10.2022
(5 месяцев)
Chin Chin, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування страв за стандартами.
Раціональне управління запасами, мінімізація відходів.
Розробка та оновлення меню. Написання калькуляцій та тк. Ревізія.
Сушист/Су-Шеф/Шеф
с 02.2021 по 04.2022
(1 год 2 месяца)
Bar.In, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування страв відповідно до встановлених норм та стандартів. Контроль якості та подачі страв. Робота з постачальниками та продуктом.
Організація роботи команди. Розробка меню. Написання калькуляцій. Інвентаризації.
Сушист
с 08.2020 по 02.2021
(6 месяцев)
Toki, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування страв відповідно до встановлених норм та стандартів. Контроль якості та подачі страв.
Оформлення заявок на закупівлю сировини.
Кухар універсал
с 06.2020 по 08.2020
(2 месяца)
Rebroff Ribs House, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування та оформлення страв холодного та гарячого цеху.
Оформлення заявок на закупівлю сировини.
Інвентаризація.
Кухар/Куратор гарячої лінії
с 09.2017 по 03.2020
(2 года 6 месяцев)
Трактир, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)
Парадіз: помічник мʼясника.
Обробка риби та мʼяса.
Трактир: кухар горячего цеха та роздачі.
Приготовування страв згідно тк. Швидка робота. Дотримування чистоти на рабочому місці.
Кухар універсал
с 06.2017 по 08.2017
(2 месяца)
Барбадос бар, Кирилівка (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка та оформлення меню.
Написання калькуляцій.
Приготування та видача страв.
Піцайоло/кухар роздачі
с 09.2015 по 05.2017
(1 год 8 месяцев)
Джобс кафе, ООО, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування та оформлення страв згідно технологічним карткам.
Швидка видача замовлень.
Заготування заготівок.
Підтримання чистоти робочого місця.
Списання продукції.
Дотримання санітарних умов зберігання сировини.
Образование
ЗПТКЛ
Кухар, офіціант, бармен, Запоріжжя
Среднее специальное, с 2007 по 2011 (4 года)
Дополнительная информация
•Розробка та оновлення меню, складання та оптимізація ТТК
•Керівництво командою, підбір та навчання персоналу
•Контроль закупівель, робота з постачальниками, контроль якості продуктів
•Знання технологічних процесів, експлуатації обладнання та санітарних норм
•Чіткість і швидкість дій на кухні, виконавчість, акуратність
Похожие кандидаты
-
Шеф-кухар (консультація, розробка меню, ребрендинг)
Запорожье, Днепр , еще 8 городов -
Шеф-повар
50000 грн, Запорожье, Киев , еще 2 города -
Шеф-повар
Запорожье -
Шеф-повар
Запорожье, Днепр , еще 6 городов -
Шеф-повар грузинской кухни
Запорожье, Винница , еще 5 городов