Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 28 марта 2024 PRO

Ольга

Оператор ПК, 20 000 грн

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
42 года
Город:
Тернополь

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Бухгалтер

с 11.2020 по 02.2021 (3 месяца)
ТОВ "Сателлит", Маріуполь (Сільське господарство, агробізнес)

Cвоєчасне відображення на рахунках бухгалтерського обліку господарських операцій. Робота в програмі «1С:Предприятие 8.3 (8.3.9.2033)». Формування платіжних документів (в нац.валюті, в іноземній валюті) (рахунки № 311, 312), звірка замовлень з 1С, перевірка всіх підтверджень при оплаті рахунків. Здійснення операцій з купівлі / продажу валюти (рахунки № 333, 334, 711, 945). Формування банківських виписок (рахунки № 312, 311).
Документообіг з обслуговуючим банком для проведення валютних платежів (листи, контракти експорт, імпорт і т.д.). Звірка бухгалтерського і податкового обліку по рахунках (рахунок № 311, 312, 333, 334, 71, 942, 945, 977).
Формування касових документів, внесення курсів валют в 1С.
Звіт про залишки грошових коштів на рахунках «Bank balance», звіт про рух грошових коштів «Cash flow» «Cash flow Forvard», Звіт валютних операцій за тиждень «Treasury report».

Провідний бухгалтер

с 02.2016 по 02.2020 (4 года)
ДонДУУ (Донецький державний університет управління), Мариуполь (Освіта, наука)

Робота з виписками банку, відображення руху грошових коштів по рахунках, складання меморіальних ордерів. Проведення банківських платежів, ведення обліку банківських документів. Робота в програмі "Парус бухгалтерія", ведення контрактів студентів, нарахування плати за навчання, ведення аналітичного та сінтетичного обліку, звірка зі студентами по платі за навчання.

Начальник бюро організації праці та заробітної плати

с 04.2011 по 02.2016 (4 года 10 месяцев)
ПАТ "Азовзагальмаш", г.Мариуполь (Машинобудування)

Прийом та звільнення працівників, згідно КЗпП України, складання штатного розпису. Розрахунок фонду заробітної плати та чисельності працюючих з урахуванням необхідності найбільш раціонального використання трудових ресурсів. Здійснення контролю за дотриманням штатно-фінансової дисципліни, витрачанням фонду заробітної плати,складання звітів про виконання планів по праці і заробітній платі. Контроль за правильністю застосування форм оплати праці, виконання плану з праці. Контроль за правильністю підготовки відомостей на виплату всіх видів премій відповідно до діючих інструкцій та положень про преміювання та ін.

Економіст з праці

с 12.2006 по 04.2011 (4 года 4 месяца)
ПАТ "Азовзагальмаш", г.Мариуполь (Машинобудування)

Розрахунок фонду заробітної плати та чисельності працюючих з урахуванням необхідності найбільш раціонального використання трудових ресурсів. Здійснення контролю за дотриманням штатно-фінансової дисципліни, витрачанням фонду заробітної плати, за правильністю встановлення найменувань професій і посад, застосування тарифних ставок і розцінок, посадових окладів, доплат, надбавок і коефіцієнтів до заробітної плати, за тарифікацією робіт і встановленням відповідно до кваліфікаційних довідників розрядів робітникам. Складання звітів про виконання планів з праці та заробітної плати. Правильність застосування форм оплати праці, виконання плану з праці. Контроль за правильністю підготовки відомостей на виплату всіх видів премій відповідно до діючих інструкцій та положень про преміювання.

Оператор ПК

с 09.1999 по 12.2006 (7 лет 3 месяца)
ПАТ "Азовзагальмаш", г.Мариуполь (Машинобудування)

Робота в програмі з нарахування заробітної плати працівникам підприємства. Складання, введення і роздруківка текстів в MS Word і Exсel (накази, характеристики, клопотання, службові записки, розрахунки ФЗП та ін.).

Образование

ДонДУУ

Фінанси, банківська справа та страхування, г.Мариуполь
Высшее, с 2018 по 2020 (1 год 9 месяцев)

Маріупольський Будівельний Коледж

Бухгалтерський облік, г.Мариуполь
Среднее специальное, с 2003 по 2005 (1 год 6 месяцев)

Знания и навыки

Фахівець MS Excel MS Word Користувач ПК Користувач Internet Windows Парус Доброзичливість Посидючість Ведення документації Уміння користуватись оргтехнікою Робота з великим обсягом інформації Швидкий набір тексту Оперативність

Знание языков

  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

Аналітичний склад розуму, здатність до навчання, здатність прийняття нестандартних рішень, працездатність, цільоспрямованість, стресостійкість, високий ступінь відповідальності, комунікабельність, ділова етика, старанність, вміння працювати в команді, дисциплінованість, охайність.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: