Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 4 августа 2021

Ксенія

IT-спеціаліст, IT-рекрутер, адміністратор сайту, 7 500 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
26 лет
Город проживания:
Рубежное
Готов работать:
Рубежное, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

СНУ ім. В. Даля (м. Сєвєродонецьк)

Факультет інформаційних технологій та електронніки, Северодонецк
Высшее, с 2018 по 2020 (1 год 4 месяца)

Ступінь вищої освіти: Магістр. Диплом з відзнакою

ІХТ СНУ ім. В. Даля (м. Рубіжне)

Факультет хімічних та інформаційних систем, Фахівець з інформаційних технологій, Рубежное
Высшее, с 2014 по 2018 (3 года 8 месяцев)

Ступінь вищої освіти: Бакалавр.

Знания и навыки

MS Excel MS Word Adobe Photoshop Adobe Illustrator CorelDRAW MS Access CSS HTML Малювання ZBrush Autodesk Maya MS Paint Paint Tool SAI JavaScript PHP Adobe C++ OpenOffice MySQL 3D-моделювання Java Python Програмування Delphi jQuery Pascal Adobe After Effects СУБД OpenOffice Calc Lazarus Письменство Ілюстрація та дизайн персонажів в мультиплікаційній стилістиці Розробка логотипів та фірмового стилю Портрети у стилістиці pop art, dream art, line art, тощо Створення фотореалістичних (та інших) сторібордів та аніматиків Створення ілюстрацій для книжок та дитячих журналів Дизайн макетів типографії Раппортні принти / текстильні принти 3D-моделювання, ріггінг та анімація персонажів для і Дизайн рекламної продукції Дизайн книжкових обкладинок Створення інфографіки Створення та анімація 3D-моделей різної ступені складності Моделювання, ріггінг та анімація персонажів для ігор, мультиплік

Знание языков

  • Английский — выше среднего
  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Я дуже відповідальна людина, що завжди виконує роботу з максимальною якістю та в оговорений термін. Здатна працювати в команді та добре ладнаю з людьми. Заохочена до професійного росту та набуття нового досвіду та навичок. Володію професійної лексикою та завжди слідкую за новими тенденціями у сфері IT-технологій, що завжди дозволяє мені говорити з IT-фахівцями на одній мові та можу визначити професійну компетентність співрозмовника. Комунікабельна, доброзичлива, охайна у виконанні роботи та маю добре почуття гумору.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: