Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 15 апреля 2020 PRO

Сергій

Механік, інженер, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
53 года
Город:
Корсунь-Шевченковский

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Механік по ремонту

с 03.2007 по 04.2012 (5 лет 1 месяц)
ВАТ Корсунь-Шевченківський "Райагрохім", Корсунь-Шевченківський (Сільське господаратво)

З 2007 року працював механіком по ремонту сільсько-господарської техніки. В обов'язки входили: ремонт с/г техніки, пошук, закупівля та контроль проведення технічного обслуговування транспорту, списання відпрацьованих запчастин.

Образование

Київський автомобільно-дорожній інститут (КАДІ)

Факультет економіки і експлуатації автомобільного транспорту, організація перевезень та управління на автомобільному транспорті, Київ
Высшее, с 1988 по 1993 (4 года 9 месяцев)

По закінченню навчання присвоєно кваліфікацію спеціаліста інженер по організації перевезень і управлінню на автомобільному транспорті. Розраховую на посаду механіка, інженера, інженера з техніки безпеки.

Дополнительная информация

Універсальний працівник зі знаннями сучасних технологій, впевнений користувач ПК та мобільних пристроїв зі знаннями та володінням пакету MS Office, працелюбний, позитивний, стресостійкий, прагну навчатись та розвиватись. Ідеально володію українською та російською мовами, розмовною англійською. У вільний час розвиваюсь у сфері автомеханіки та інженерії.


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: