- PRO
Борис Ветеран
Шеф-кухар, 60 000 грн
- Вид занятости:
- полная, неполная
- Возраст:
- 48 лет
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/6140100/
Опыт работы
Шеф- кухарь
с 01.2021 по 01.2025
(4 года)
Заміський ресторанний комплекс, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття та запуск закладу 0 . Подбір, навчання Команды, організація,відпрацювання меню, банкетів,обслуговування доставки, створення технологічно- економічної документації, та інше
Шеф - кухарь
с 02.2019 по 02.2021
(2 года)
"Братислава" отель 4 *+ ресторанний комплекс,який Працює у декількох напрямках громадського харчування, Киев (Рестораны при готелі, организация Кейтеринга, банкетів,обслуговування туристичних груп та інше)
Всі відповідно до посади...
Розробка, створення різноманітних меню, тех документації,набір та навчання персоналу...
Образование
КНТЭУ
Технологія громадського харчування, готельні справа та туризм, Київ
Высшее, с 2000 по 2004 (4 года)
Инженер технолог громадське харчування та туризм
Дополнительное образование и сертификаты
Мережа ресторанів Козирна Карта, Курси підвищення кваліфікации, Молекулярна Кухня,Економика Ресторанов и т,д
2002 - 2008
Асоціація Шеф-Кухарів України
України. 2019 - 2022
Знания и навыки
- Итальянская,Французская,Немецкая,Японская,Грузинская,Узбекская
- Створення та відпрацювання технологічних калькуляційних карт,
- Организація на всіх єтапах,веденя Банкетов, фуршетов,Кейтеринг
- Работаю с азиатским,японским,итальянским ,мангальным,любым европ
Знание языков
- Немецкий — начинающий
- Английский — начинающий
Дополнительная информация
Загальний досвід у сфері Хорека більше 30 років, останні 25 Працюю Шеф-кухарем, технологом, консультантом з ребрендінгу, допомагаючи з оновленням меню та роботи ресторанів, кейтерінгів,доставок, роблячи роботу, більш ефективною, прибутковою та якіснішою
Більш детально всі цифри та назви вказано в Резюме, яке вишлю у будь якому ,зручному форматі
З повагою Борис!
[
Похожие кандидаты
-
Приватний шеф-кухар, нутриціолог
Киев, Львов , еще 2 города -
Шеф-кухар, керуючий рестораном
Киев, Житомир , еще 8 городов -
Шеф-повар, бренд-шeф
70000 грн, Киев, Одесса -
Шеф-кухар (консультація, розробка меню, ребрендинг)
Киев, Днепр , еще 8 городов -
Шеф-повар
Киев -
Бренд-шеф
Киев