Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 6 января 2024

Максим

Автор, 40 000 грн

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
35 лет
Город:
Одесса

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту, Facebook, Instagram и LinkedIn.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Методолог

с 06.2021 по наст. время (3 года)
НДА, Одеса (Освіта, наука)

Є співзасновником методологічної агенції повного циклу. Допомагаю експертам з різних галузей створювати освітні продукти, базуючись на твердій методології.

Спеціаліст з інформаційної політики

с 01.2019 по 01.2020 (1 год)
Пространство Девелопмент, Одеса (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Працював із підрядниками над різноманітними проектами від створення рекламних кампаній до проведення фотовиставок спільно з громадськими організаціями. Заснував креативний кластер.

SMM-менеджер

с 08.2015 по 12.2018 (3 года 4 месяца)
Dig It, Одеса (Маркетинг, реклама, PR)

Був співзасновником агенції, проводив рекламні кампанії.

Дополнительное образование и сертификаты

Мова кінорежисури (Гільдія Одеських Кінематографистів)

2015, 4 месяца

Копірайтинг від Campster

2023, 2 міс.
Сертификат

Знания и навыки

Самоактуалізованість Усвідомленість Стійкість Ініціативність Оптимістичність Адаптивність Емпатичність Метаморфічність Спонтанність Допитливість до нового Зачудованість Інноваційність Надивленість Начитаність Вбудований детектор лайна

Знание языков

  • Английский — свободно
  • Французский — выше среднего
  • Украинский — свободно
  • Японский — начинающий

Дополнительная информация

Винахідник піраміди потреб А. Маслоу в дивовижній праці «Далекі межі людської психіки» писав: «Найбільш зрілі люди… це ті, хто може регресувати з власної волі, дитиніти…» Такі люди, до яких я, власне, теж належу, на переконання психологів, використовують польоти фантазії, передбачаючи людські потреби та створюючи чудові нові концепції. Хоч якою інноваційною є компанія, все одно вона буде консервативною за своєю організацією, тому самоактуалізованим особистостям там буває складно. Але якщо умови пристосовані до таких робітників, якщо їх цінують, якщо в них бачать певну зрілість для втілення візій у життя, якщо їм надають творчу свободу в межах робочих процесів, вони рухають команду вперед, задаючи темп, настрій та іноді навіть напрям розвитку.
Мій багаторічний досвід життя як витвору мистецтва (термін М. Фуко) дозволяє мені зберігати спонтанність навіть у найсерйозніших справах, при цьому не забуваючи про уважне ставлення до потреб колег. Моє наполегливе аматорство у багатьох галузях призвело до здатності вчитися швидко, ефективно та бодай чому. Я навчився кінорежисурі за один проект, в якому опинився випадково. Вміння розмовляти солов’їною набув просто самохіть, з’ясувавши, що Україна – це моя нова вітчизна. Я навіть опанував основи йоги та нейрофізіології, аби провести порівняльний аналіз, та виклав 5 авторських лекцій на цю тему в ліцеї.
Мій мозок унікальний тим, що шукає відповідності навіть між галузями, що на перший погляд зовсім не пов’язані одна з одною. З дитинства звикнувши отримувати та обробляти великі обсяги інформації, він завжди створює несподівані суміші знань, що і є рушієм інноваційності. Звичка мати справи з історіями вигаданими та реальними призвела до здібності виявляти історії брехливі. Надивленість та начитаність зробили в моєї свідомості детектор лайна, яким я регулярно користуюсь.
Я здатен позитивно впливати на широке коло людей, мотивувати та вчити аналізувати помилки замість розчаровуватися, я будую міцні дружні взаємини та вмію працювати з багатьма людьми заради результату. Маю багатий досвід публічних виступів з авторськими лекціями з культурології, кінознавства та філософії.

Відеороботи:
https://www.youtube.com/user/mkarasyov

Публіцистика:
http://newtimes.ru/authors/detail/902
https://www.prostranstvo.media/category/authors/maksim-karasev/

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: