Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 6 апреля 2024 PRO

Тетяна

Юрист

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
41 год
Город проживания:
Николаев
Готов работать:
Киев, Николаев, Одесса

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Заступник начальника - начальник відділу представництва в судах юридичного управ

с 12.2021 по наст. время (2 года 4 месяца)
Головне управління Держгеокадастру у Миколаївській області, Миколаїв (Державні організації)

Організація роботи відділу, спрямованої на забезпечення представництва (самопредставництва) інтересів Держгеокадастру, його посадових осіб, комісій утворених Держгеокадастром, а також Головного управління Держгеокадастру в Миколаївській області в судах та інших органах, ведення претензійної та позовної роботи в Головному управлінні Держгеокадастру у Миколаївській області.

Головний спеціаліст відділу представництва в судах.

с 05.2017 по 12.2021 (4 года 7 месяцев)
Головне управління Держгеокадастру у Миколаївській області., Миколаїв (Державні організації)

Посадові обов’язки: підготовка, організація та ведення претензійної та позовної роботи.
Безпосереднє представництво інтересів ГУ ДГК у судах загальної юрисдикції, в адміністративних, господарських судах перша, друга та третя інстанції.
Підготовка претензій. Підготовка позовних заяв, відзивів на позовні заяви, відповідей на відзив, заперечень, апеляційних та касаційних скарг, а також заяв з процесуальних питань.
Адміністративне судочинство (окружні адміністративні суди).
Питання здійснення публічно-владних управлінських функцій з розпорядження земельними ділянками. А саме оскарження відмов ГУ ДГК щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо передачі земельної ділянки у власність або в оренду, «розпаювання» земель які знаходяться на праві користування у члена фермерського господарства між його членами, оскарження приписів державних інспекторів у сфері державного контролю за використанням та охороною земель, оскарження дій державного кадастрового реєстратора, скасування витягів про нормативно грошову оцінку земель та ін.) представляла інтереси ГУ ДГК у якості відповідача.
Цивільне судочинство (суди загальної юрисдикції).
Відшкодування шкоди відшкодування моральної шкоди заподіяної державним інспектором, під час здійснення ним своїх повноважень (стягнення моральної шкоди заподіяної під час здійснення контролю за використанням та охороною земель). Представляла інтереси державного інспектора та ГУ ДГК, як відповідачів.
Визнання права постійного користування земельною ділянкою у порядку спадкування (відповідач). Стягнення шкоди заподіяної використанням не за цільовим призначенням земельної ділянки, самовільним зайняттям земельної ділянки. Повернення самовільно зайнятих земельних ділянок (позивач).Приймала участь в аналогічних категоріях справ, які відносились до юрисдикції господарських судів.
Спадкування права на земельну частку (пай), як відповідач, з подальшою заміною як неналежного відповідача на належного, а саме (райдержадміністрація, сільська рада або ОТГ). Спадкування права на завершення процедури приватизації земельної ділянки сільськогосподарського призначення, (відповідач).
Скасування або визнання недійсними наказів ГУ ДГК, які зачіпають майнові права або інтереси осіб (відповідач).
Адміністративне судочинство (суди загальної юрисдикції) скасування постанов державного інспектора про накладення адміністративного стягнення, (відповідач).
Здійснювала контроль за виконанням судових рішень, облік та зберігання судових справ.Моніторинг змін у законодавстві, відстеження судової практики та правових позицій Верховного Суду.
Вела журнали реєстрації претензій, пред’явлених до Головного управління,та відповідей на них. Виконувала інші доручення начальника

Головний спеціаліст юридичного відділу.

с 06.2005 по 05.2017 (11 лет 11 месяцев)
Головне управління Державної казначейської служби України у Миколаївській області., Миколаїв (Державні організації)

Здійснення правової експертизи виконавчих документів при безспірному списанні коштів з рахунків розпорядників, одержувачів бюджетних коштів та інших клієнтів, з Державного бюджету України або місцевих бюджетів.
Опрацювання постанов (ухвал) судів про арешт коштів та документів про зупинення операцій на рахунках розпорядників, одержувачів бюджетних коштів та інших клієнтів.
Розгляд звернень, скарг і заяв фізичних та юридичних осіб, підготовка відповідей та висновків за результатами їх розгляду.
Опрацювання заяв та доданих документів при безспірному списанні коштів за рішеннями судів.
Надання роз’яснень учасникам бюджетного процесу з питань, що належать до компетенції юридичного відділу.
Перевірка на відповідність законодавству проектів наказів та інших актів з основної діяльності.
Претензійно-позовна робота та представництво інтересів Головного управління, та, в окремих випадках, Казначейства, Управлінь Державної казначейської служби області в судах та інших органах під час розгляду правових питань і спорів.
Моніторинг судових справ, учасником яких є органи Казначейства. Узагальнення судової практики.
Підготовка та розгляд проектів господарських договорів, а також договорів, укладених з банками, залученими до касового обслуговування. Складення протоколів розбіжностей, додаткових угод. Підготовка висновків з пропозиціями щодо внесення змін до договорів, їх реєстрація та зберігання.
Правовий аналіз матеріалів, що надійшли від правоохоронних і контролюючих органів.
Участь в розгляді документів на повернення з державного та місцевих бюджетів помилково та/або надмірно зарахованих податків, зборів (обов’язкових платежів) та інших надходжень, що сплачені до державного та місцевих бюджетів.
Розгляд пакету документів для формування справи з юридичного оформлення рахунку та візування договорів на розрахунково-касове обслуговування розпорядників, одержувачів бюджетних коштів та інших клієнтів.
Погодження протоколів про бюджетні правопорушення.
Періодичне виконання обов’язків, керівника відділу.

Посада – головний спеціаліст – юрисконсульт, група при керівництві.

с 09.2003 по 05.2005 (1 год 8 месяцев)
Управління Державного казначейства у м. Миколаєві., Миколаїв (Державні організації)

Образование

Одеська національна юридична академія

Спеціальність – державна служба, кваліфікація – магістр, Одеса
Высшее, с 2005 по 2006 (1 год)

Одеський національний університет ім. І.І. Мечникова;

Спеціальність – правознавство, кваліфікація – юрист., Одеса
Высшее, с 1999 по 2005 (5 лет 9 месяцев)

Знания и навыки

MS Excel Користувач ПК MS Word Користувач Internet ЛІГА:ЗАКОН Законодавство України Internet Explorer MS Outlook Outlook Express НАУ Express Добросовісне виконання посадових обов'язків, самоосвіта

Дополнительная информация

Маю водійське посвідчення категорії В, водійський стаж 7 років.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: