Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 11 июня 2020 PRO

Ігор

Водій, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
30 лет
Город проживания:
Летичев
Готов работать:
Винница, Летичев, Хмельницкий

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Водій

с 05.2016 по наст. время (8 лет)
ДСНС, Летичів (Цивільний захист)

Завдання та обов’язки. Водій оперативно-рятувального підрозділу відповідає за зберігання, справність, постійну бойову готовність та безперебійну роботу в бойових умовах закріпленої техніки. Суворо дотримується правил дорожнього руху. Має достатню практику водіння спеціального автомобіля. Уміє працювати зі всіма спеціальними агрегатами, а також засобами зв’язку, які встановлені на закріплених автомобілях. Знає у повному обсязі та вірно використовує технічні та тактичні можливості в умовах ведення аварійно-рятувальних (пожежно-рятувальних) робіт. Перевіряє технічний стан, якісно, своєчасно та в повному обсязі виконує технічне обслуговування закріпленої техніки. Виконує правила зберігання та порядок використання паливно-мастильних матеріалів. Доповідає командиру відділення про всі несправності закріпленої техніки та здійснює заходи щодо їх усунення.
Сержант служби цивільного захисту.

Образование

Жмеринське вище професійне училище

Помічник машиніста електровоза; слюсар з ремонту рухомого складу., Жмеринка
Среднее специальное, с 2011 по 2013 (1 год 5 месяцев)

Помічник машиніста електровоза забезпечує безпечний рух локомотивів на шляху прямування потяга, виконує доручення машиніста по догляду за локомотивом, контролює роботу пристроїв безпеки і радіозв'язку, при виявленні несправностей локомотива вживає необхідних заходів до якнайшвидшого їх усунення.

Дополнительное образование и сертификаты

"Жмеринське вище професійне училище" і здобув професію помічника машиніста тепловоза.

2011, 3 місяців

Аварійно-рятувальний загін спеціального призначення Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій

2016, 1 місяць

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: