Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Людмила

Продавець-консультант, кухар, 18 000 грн

Рассматривает должности:
Продавець-консультант, кухар, Піцайоло, Кухар, Працівник закладу ресторанного господарства
Вид занятости:
полная
Возраст:
53 года
Город:
Николаев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Старший кухар

с 06.2023 по 12.2024 (1 год 6 месяцев)
Аmo pizza frita, Миколаів (Готельно-ресторанний бізнес)

Продавець-консультант;кухар

с 10.2020 по 03.2021 (5 месяцев)
Сотка Мида, Миколаів (Роздрібна торгівля)

кухар-штруделіст

с 03.2018 по 03.2020 (2 года)
Кафе "Штрудель", Миколаїв (Готельно-ресторанний бізнес)

-приготування страв і кулінарних виробів;
-виконання роботи з приймання і здачі зміни, чищенні і митті, дезінфекції устаткування, прибирання робочого місця, пристосувань, інструментів, а також утримання їх в належному стані;
-розрахунок необхідної кількості та замовлення продуктів;
-розробку нових рецептур, розширення асортименту продукції, що випускається;
-навчання персоналу;
-контроль термінів придатності продуктів і готових виробів і утилізація зіпсованого;

Старший продавець

с 04.2011 по 07.2016 (5 лет 3 месяца)
ФОП Халіна, Миколаїв (Роздрібна торгівля)

-Приймати товари, перевіряти кількість/якість, підписувати накладні чи інші документи, оформляти товаросупровідні документи.
-Продавати товар
-Відповідати на запитання покупців, знати якісні характеристики товарів.

Продавець

с 06.2007 по 03.2010 (2 года 9 месяцев)
ПП Цупра, Миколаїв (Роздрібна торгівля)

-Продавати товар
-Забезпечувати зберігання товарів за кількістю й якістю
-Готувати торговельний зал: викладати товар за групами, видами, сортами.

Повар

с 01.2001 по 05.2006 (5 лет 4 месяца)
"Еталон-Агро", Миколаїв (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

Криворізький комерційний технікум

Технологія приготування їжі та організація громадського харчування, Кривий Ріг
Среднее специальное, с 1989 по 1992 (2 года 11 месяцев)

Знания и навыки

  • Користувач ПК

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: