- PRO
Ірина
Товарознавець, технолог (ресторанний бізнес)
- Вид занятости:
- полная
- Возраст:
- 51 год
- Город:
- Харьков
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/6269391/
Опыт работы
Технолог
с 02.2021 по 05.2024
(3 года 3 месяца)
мережа ресторанів Той самий Баранчик, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
1.Розробка технологічних карт, внесення іх по рестораннам в Iiko
2.Беспосередньо введення страв в меню в программі
3.Аналіз собівартості страв
4.Зведення інвентаризацій,внесення їх в Iiko,аналіз інвентаризацій
5.Надання звітів з продажу блюд по ресторанам
6.Проробка продуктів, страв, аналіз відсотків відходу продуктів і порівняння по ресторанам
Бухгалтер-калькулятор
с 05.2011 по 08.2020
(9 лет 3 месяца)
ресторан Танукі, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
1.Внесення прибуткових, видаткових накладних, внутрішніх переміщень, списань, списання витрати (реалізації) в Stor Hous.
2. Проведення інвентаризацій, внесення до Stor Hous, аналіз інвентаризацій.
3 Аналіз цін постачальників.
4.Проробка продуктів, страв, аналіз відсотків відходу товарів.
5. Відстеження залишків продуктів, собівартості страв.
6 Робота в 1С: внесення прибуткових накладних, авансових звітів.
7 Проведення актів звірок.
8 Складання звіту щодо фінансової діяльності ресторану для центрального офісу.
9. Внесення калькуляційних, технологічних карток, їх редагування, роздруківка.
10 Вміння користуватися офісною технікою.
Також працювала старшим бухгалтером-калькулятором мережі ресторанів – Танукі-Україна. Обов'язки: складання зведених звітів (Excel, Word) щодо роботи мережі ресторанів Тануки-Україна, робота з центральним офісом.
Невеликий досвід роботи в 1С
Є досвід роботи комірником
Товарознавець
с 01.2007 по 05.2011
(4 года 4 месяца)
ресторан Пушка, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
Внесення в Stor Housе прибуткових, видаткових накладних, внутрішніх переміщень, списань, транспортування реалізації з R-Keeper, внесення страв в меню,аналіз собівартості,внесення технологічних карт,проведення інвентаризацій
Образование
ХДУХТ
Экономика предприятий, Харьков
Высшее, с 1993 по 1998 (4 года 9 месяцев)
Знания и навыки
- Комунікабельність
- Інвентаризація
- MS Excel
- Користувач 1С
Другие резюме этого кандидата
Похожие кандидаты
-
Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
Харьков, Днепр , еще 7 городов -
Sales manager
Харьков, Удаленно -
Комерційний директор
Харьков -
Адміністратор магазину одягу
35000 грн, Харьков -
Товарознавець
30000 грн, Харьков -
Адміністратор салону краси, продавець-консультант
Харьков