Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Ірина

Товарознавець, технолог (ресторанний бізнес)

Вид занятости:
полная
Возраст:
51 год
Город:
Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Технолог

с 02.2021 по 05.2024 (3 года 3 месяца)
мережа ресторанів Той самий Баранчик, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

1.Розробка технологічних карт, внесення іх по рестораннам в Iiko
2.Беспосередньо введення страв в меню в программі
3.Аналіз собівартості страв
4.Зведення інвентаризацій,внесення їх в Iiko,аналіз інвентаризацій
5.Надання звітів з продажу блюд по ресторанам
6.Проробка продуктів, страв, аналіз відсотків відходу продуктів і порівняння по ресторанам

Бухгалтер-калькулятор

с 05.2011 по 08.2020 (9 лет 3 месяца)
ресторан Танукі, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

1.Внесення прибуткових, видаткових накладних, внутрішніх переміщень, списань, списання витрати (реалізації) в Stor Hous.
2. Проведення інвентаризацій, внесення до Stor Hous, аналіз інвентаризацій.
3 Аналіз цін постачальників.
4.Проробка продуктів, страв, аналіз відсотків відходу товарів.
5. Відстеження залишків продуктів, собівартості страв.
6 Робота в 1С: внесення прибуткових накладних, авансових звітів.
7 Проведення актів звірок.
8 Складання звіту щодо фінансової діяльності ресторану для центрального офісу.
9. Внесення калькуляційних, технологічних карток, їх редагування, роздруківка.
10 Вміння користуватися офісною технікою.
Також працювала старшим бухгалтером-калькулятором мережі ресторанів – Танукі-Україна. Обов'язки: складання зведених звітів (Excel, Word) щодо роботи мережі ресторанів Тануки-Україна, робота з центральним офісом.
Невеликий досвід роботи в 1С
Є досвід роботи комірником

Товарознавець

с 01.2007 по 05.2011 (4 года 4 месяца)
ресторан Пушка, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Внесення в Stor Housе прибуткових, видаткових накладних, внутрішніх переміщень, списань, транспортування реалізації з R-Keeper, внесення страв в меню,аналіз собівартості,внесення технологічних карт,проведення інвентаризацій

Образование

ХДУХТ

Экономика предприятий, Харьков
Высшее, с 1993 по 1998 (4 года 9 месяцев)

Знания и навыки

  • Комунікабельність
  • Інвентаризація
  • MS Excel
  • Користувач 1С

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: