Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 13 мая 2024 PRO

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/6272570

Юрист, адвокат

Занятость:
Полная занятость.
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Юрисконсульт

с 02.2021 по 04.2024 (3 года 2 месяца)
Приватний нотаріус КМНО, Київ (Юриспруденція)

Підготовка та аналіз документів перед укладенням угод (відчуження нерухомого та рухомого майна, спеціальних майнових прав, користування майном тощо), здійснення необхідних перевірок.

Робота в реєстрах, ведення реєстрів договорів, робота з юридичними особами: перевірка повноважень за установчими документами, протоколів, довіреностей тощо.

Написання проектів договорів (не лише під "шаблони", але й власних проектів договорів), формування інших нотаріальних документів за встановленими формами.

Консультація громадян (переважно – цивільне право та процес, сімейне, спадкове, житлове, земельне, податкове та господарське право).

Помічник судді

с 11.2020 по 02.2021 (3 месяца)
Дніпровський районний суд м. Києва, Київ (Юриспруденція)

Спеціалізація – кримінальні справи, справи про адміністративні правопорушення, а також справи, що надходять у провадження слідчого судді.
Обов`язки: написання проектів судових рішень (постанов у справах про адміністративні правопорушення, ухвал і вироків у кримінальних справах на стадіях досудового розслідування та судового розгляду), пошук та аналіз релевантних нормативно-правових актів, судових рішень судів вищих інстанцій, Міжнародного кримінального суду, Європейського суду з прав людини.

Помічник народного депутата України на громадських засадах

с 09.2019 по 09.2020 (1 год)
Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки, Верховна Рада України, Київ (Юриспруденція)

Опрацювання та аналіз законопроектів і чинного законодавства, розробка проектів законів, а також пояснювальних записок, формування порівняльних таблиць, робота з поштовою кореспонденцією: написання депутатських звернень, запитів, формування відповідей на звернення громадян, підприємств, організацій, прийом громадян.
Вирішення організаційно-розпорядчих питань (підготовка документів: заяв, подань тощо). Робота в соціальних мережах.

Образование

Національний університет "Києво-Могилянська академія"

Правничих наук, право, Київ
Высшее, с 2014 по 2020 (6 лет)

2018 р. - бакалавр права (Національний університет "Києво-Могилянська академія");

2020 р. - магістр права (з відзнакою, Національний університет "Києво-Могилянська академія").

Дополнительное образование и сертификаты

Tomkin Design

2021, 3 місяці

GoIT

2021-2022, 9 місяців

Знания и навыки

MS Office HTML CSS Програмування JavaScript

Знание языков

  • Английский — выше среднего
  • Украинский — свободно

Дополнительная информация

Особисті якості: відповідальність, сумлінність у виконанні завдань, наполегливість, комунікабельність, вміння працювати самостійно та в колективі, ввічливість, здатність швидко аналізувати інформацію та навчатися новому.

Знання ПК: Microsoft Word, Microsoft PowerPoint, Microsoft Excel, Microsoft Teams.

Спеціальні дозволи: наявний біометричний паспорт для виїзду за кордон, водійське посвідчення категорії «В», свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю.

31.05.2023 здобула другу вищу освіту (магістр, 2021-2023 р.) за спеціальністю «Філологія. Германські мови та літератури (переклад включно). Перша - англійська». Кваліфікація - філолог-перекладач з англійської мови.

У червні 2023 успішно склала кваліфікаційний іспит, 19.02.2024 отримала свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю (Рада адвокатів Київської області).

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: