Sergey
Сировар, технолог, 25 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 24 года
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и Facebook.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/6291216
Опыт работы
Сировар
с 03.2021 по 04.2024
(3 года 1 месяц)
ТС ПЛЮС (WINETIME), Київ (Роздрібна торгівля)
Контроль сировини на всіх етапах виробництва продукції
Систематизація і оптимізація виробничих процесів
Виготовлення продукції згідно з стандартами харчової безпеки HACCP, ISO 22000
Виготовлення молодих, напівтвердих, витяжних сирів і вершкового масла
Обробка імпортованих продуктів і в подальшому реалізація в магазинах:
Сири, ковбаси, хамони, оливки
Кухар
с 03.2019 по 05.2020
(1 год 2 месяца)
InterContinental, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Образование
Кооперативний Інститут Бізнесу і Права
Технолог харчової промисловості, Киев
Высшее, с 2015 по 2024 (9 лет)
Вивчав і практикував загальні технологічні норми і стандарти, в 2015 році вступив до Економіко- правового коледжу Київського кооперативного інституту Бізнесу і права здобув освітньо-кваліфікаційний рівень молодшого спеціаліста за спеціальністю "Виробництво харчової продукції" у 2018 продовжив навчання вже в інституті і почав практикуватися, в 2022 вступив на магістратуру і у 2024 захистив кваліфікаційний ступінь
Дополнительное образование и сертификаты
Школа сироваріння Тетяни Дядечко
2024, 1 місяць
Знания и навыки
Знание языков
- Украинский — свободно
- Английский — начинающий
Дополнительная информация
В 2019 році почав працювати кухарем, готував європейську кухню за високим рівнем вимог і стандартів
Останні три роки я вивчав особливості виробництва сиру і своїми руками його робив
За час роботи представляв продукцію компанії на виставках "Всі свої" та
"Кий, Шеф, Хорив"
Був учасником впровадження системи харчової безпеки HACCP
Здобув магістерську ступінь в якій досліджував вплив мікроводоростей на сир
Похожие кандидаты
Технолог-сировар
Киев
Технолог-сировар
Киев