Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 10 декабря 2023 PRO

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/6291769

Помічник керівника, менеджер з продажу, торговий представник, офіс-менеджер, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Город проживания:
Дрогобыч
Готов работать:
Дрогобыч, Трускавец, Удаленно

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керівник відділу продажів

с 02.2016 по 07.2019 (3 года 5 месяцев)
Інформаційно-консультаційний центр "Полонез", Дрогобич (Оформлення документів для виїзду та працевлаштування за кордоном))

Обов'язки:
організація функціонування офісу, пропозиція та продаж послуг, управління колективом, контроль за виконанням доручень та завдань, облік прибутків, видатків та нарахування заробітньої плати, організація проведень рекламних кампаній, встановлення та налагодження зв’язків з партнерами в Україні та за кордоном, ведення переговорів, закордонні відрядження.

Досягнення:
опанував техніку продажу послуг по телефону, розширив георгафію клієнтів і партнерів, збільшив клієнтську базу та кількість послуг.

Менеджер по роботі з клієнтами, весільний організатор

с 05.2011 по 11.2011 (6 месяцев)
Весільна агенція "Dream Fest", Дрогобич (Організація весільних подій)

Обов'язки:
прийом замовлень клієнта, планування, координація і контроль за діяльністю партнерів та виконавців весільного заходу: фотографів, водіїв, ведучих, музикантів, флористів, сценаристів, дизайнерів, декораторів, акторів і т.д., доставка товарів замовнику, безпосереднє надання і виконання замовлених послуг.
Досягнення:
навчився бути мобільним, контролювати внесені інвестиції та отримані прибутки за рахунок наданих послуг, проводити на підприємстві ефективну фінансову політику; отримав перший досвід у продажі та наданні послуг.

Офіс-менеджер

с 08.2009 по 01.2010 (5 месяцев)
Політична партія "Фронт Змін", Дрогобич (Політична сфера, виборча кампанія)

Обов'язки:
організація роботи громадської приймальні ПП, робота з членами партії: первинний відбір кандидатів, прийом заяв на вступ, консультації та ін., робота у виборчому штабі: реєстрація спостерігачів та членів виборчих дільниць, організація проведення тренінгів та нарад, робота з агітаторами ПП, виконання нестандартних доручень та завдань керівництва, робота з документами.
Досягнення:
здатність до прийняття самостійних рішень, здатність працювати ненормований робочий і вихідний дні, став більш комунікабельним і відповідальним командним гравцем, розвинув особисті якості, такі як: пунктуальність, привітність, терплячість, гнучкість, навчився планувати свій час. Також навчився вирішувати складні, часом навіть конфліктні ситуації, знаходити спільну мову з різними людьми, виконувати все вчасно, а головне — швидко.

Офіс-менеджер

с 06.2009 по 08.2009 (2 месяца)
Громадська організація "Фронт Змін Дрогобиччини", Дрогобич (Політична, робота з виборцями)

Обов'язки:
організація роботи громадської приймальні ГО, робота з членами організації - первинний відбір кандидатів, прийом заяв на вступ, консультації та ін., робота з документами.
Досягнення:
здобув основні навики офіс-менеджера (робота з комп'ютером, документами та інше), збільшив рівень ділового стилю мовлення та вміння спілкуватись з людьми.

Образование

Дрогобицький державний педагогічний університет ім. І. Франка

Історичний, філософ-релігієзнавець, викладач філософських, соціологічних, культурологічних та релігієзнавчих дисциплін, Дрогобич
Высшее, с 2004 по 2009 (4 года 9 месяцев)

Викладач філософських, соціологічних, культурологічних та релігієзнавчих дисциплін.

Дополнительное образование и сертификаты

Дія. Цифрова освіта

1 день
Сертификат

Знание языков

  • Английский — средний
  • Польский — продвинутый
  • Русский — продвинутый
  • Украинский — свободно

Дополнительная информация

Ділові якості:
активний, амбітний, ввічливий, комунікабельний, надійний, цілеспрямований, вміння працювати в команді, націлений на результат, здатний до самостійного прийняття рішень, прагнення до самовдосконалення та підвищення профрівня.
Особисті якості:
товариський, з почуттям гумору, вмію планувати, керувати, організовувати.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: