Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 8 апреля 2024 PRO

Khrystyna

Лікар-радіолог, рентгенолог

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
30 лет
Город проживания:
Львов
Готов работать:
Винница, Днепр, Запорожье, Киев, Львов, Одесса, Удаленно, Харьков

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Лікар-рентгенолог

с 08.2017 по наст. время (6 лет 8 месяцев)
КНП Центр Легеневого Здоров‘я, Львів (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Образование

ЛНМУ ім.Данила Галицького

Лікувальна справа, Львів
Высшее, с 2014 по 2017 (3 года 3 месяца)

Кримський державний медичний університет ім.С.І. Георгієвського

Лікувальна справа, Сімферополь
Высшее, с 2011 по 2014 (2 года 6 месяцев)

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — выше среднего
  • Немецкий — начинающий
  • Латынь — средний

Дополнительная информация

Освіта: Вища медична за спеціальністю «Лікувальна справа». Диплом про закінчення Львівського національного медичного університету ім. Д.Галицького в 2017р. Лікар-інтерн за спеціальністю «Радіологія» з 2017р. на базі кафедри «радіології» факультету післядипломної освіти ЛНМУ та у Центрі легеневого здоров‘я. Сертифікат лікаря-спеціаліста за спеціальністю «Радіологія» з 2019р. Додаткова освіта: курси класичної кометології на базі міжнародної школи косметології « Mediocris»2021р. Сертифікати та дипломи участі в семінарах, школах, конференція та курсах підвищення кваліфікації з базових питань загальної медицини та профільної спеціалізації надаються за вимогою роботодавця додатково у вигляді фото чи копій, за бажанням. Досвід роботи: Основний: Центр легеневого здоров‘я лікар радіолог з 2017 по теперішній час. Додатково: досвід роботи в приватних клініках та мережі аптек за час навчання в університеті та проходження інтернатури. Зокрема: мережа аптек «Сальве» - нічний провізор 2016р. Приватний медичний центр «Мірамед» -асистент радіолога, робота з апаратом комп’ютерної томографії 2018-2019р.

Вміння та навики: Володіння методами сучасної діагностики. методів лікування згідно протоколів МОЗ України та міжнародних протоколів. Знання показів до застосування, протипоказів, комбінацій, можливих побічних реакцій основних груп фармакологічних препаратів відповідно до протоколів обстежень та лікування основних груп захворювань. Можливість проведення консультативного прийому з подальшими рекомендаціями стосовно діагностики та лікування. Знання основ дієтології та нутріциології. Знання з основ психології та психосоматики. Оформлення та ведення медичної документації відповідно до вимог МОЗ України.
Вільно володію українською, англійська - вище середнього, німецька - нижче середнього ( у процесі вдосконалення).

Серед особистих якостей: відповідальність, клієнтоорієнтованість, робота на результат, швидке освоєння нових знань та вмінь.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: