Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 3 апреля 2012

Аделина

Юрист, 3 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
37 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Юрист

с 01.2011 по наст. время (13 лет 3 месяца)
ТОВ "Техойл" (отпова та роздрібна торгівля паливом)

повне супроводження господарської діяльності компанії, презентаційно позовна діяльність, кадрове діловодство; моніторинг законодавства, різноманітні реєстраційні дії; розробка локальних актів підприємств (розпоряджень, наказів, протоколів, посадових інструкцій) та договорів, підготовка тендерної документації; представництво в органах державної влади, в т.ч. в Антимонопольному комітеті з питань порушення законодавства у сфері здійснення державних закупівель.

Юрист

с 02.2009 по 11.2009 (9 месяцев)
ДП «Маунтфілд Комодітіс Лімітед Юкрейн», ТОВ «Прайм-газ» (нафтопереробна)

супроводження господарської діяльності підприємств; розробка локальних актів підприємств (розпоряджень, наказів, протоколів, посадових інструкцій) та договорів, ведення кадрової справи; представництво в органах державної влади; ведення листування з органами державної виконавчої влади, підприємствами, установами, організаціями усіх форм власності; моніторинг законодавчих та нормативно-правових актів; розробка проектів відповідей на звернення громадян з питань діяльності підприємств

Образование

Київський університет права НАН України

Юридичний, правознавство, київ
Высшее, с 2003 по 2009 (5 лет 9 месяцев)

З квітня по липень навчалась в спеціалізованому учбовому центрі «Перспектива – XXI століття» на курсах «Основи бухобліку», отримала диплом за спеціальністю «Бухгалтер»

Знания и навыки

MS Excel MS Word Клієнт-Банк

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

З січня 2010 працюю в Держкомтелерадіо - головний спеціаліст відділу нормативно-правового відділу юридичного управління - юридична допомога структурним підрозділам Комітету, укладання договорів, розробка проектів відповідей на звернення громадян та державних органів.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: