Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 15 февраля 2024 PRO

Наталія

Бухгалтер, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
42 года
Город:
Славута

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

головний спеціаліст сектору економічного аналізу, фінансово-кредитного забезпечення, дорадництва та інформаційоного забезпечення відділу агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів райдержадміністрації

с 02.2018 по 02.2020 (2 года)
Відділ агропромислового розвитку ,екології та природних ресурсів Славутської райдержадміністрації, Славута (інформаційні та роз'яснювальні роботи в сфері сільського господарства та держави)

інформаційні та роз'яснювальні роботи в сфері агропромислового розвитку та держави, присвоєно восьмий ранг державного службовця

Образование

ПВНЗ "Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем'янчука"

Фінанси, Ровно
Высшее, с 2002 по 2005 (2 года 9 месяцев)

вступ на навчання після державного сільськогосподарського технікуму (бухгалтерський облік) на 3 курс. Після закінчення навчання присвоєно кваліфікацію економіст-фінансист. (Проходження практики :бугхалтерська та фінансово-економічна).

Знания и навыки

M.E.Doc Користувач ПК Клієнт-Банк

Дополнительная информация

У 2000р закінчила Рівненський державний сільськогосподарський технікум за спеціальністю "Бухгалтерський облік". Свою трудову діяльність розпочала з 01вересня 2000р по 15 жовтень 2001р в сгвк "Бесідський" на посаді бухгалтера. З 16 жовтня 2001р по 30 вересня 2004р працювала на посаді бухгалтера в СФГ "Волицьке". З 01 жовтня 2004р по 01 грудня 2008р пацювала головним бухгалтером в СТОВ "Батьківщина". З 01 грудня 2008р призначено на посаду головного спеціаліста відділу економічного аналізу фінансово-кредитного забезпечення, соціально-тудових відносин (державна бухгалтерія) та привоєний 15 ранг в управління агропромислового розвитку Славутської РДА. З 02 вересня 2013р переведено на посаду завідувача сектору дорадництва, розвитку сільської місцевості та врегулювання відносин власності управління агропромислового розвитку з привоєнням 13 рангу державного службовця. З 17 лютого 2015р переведено на посаду головного спеціаліста відділу економічного аналізу фінансово-кредитного забезпечення, дорадництва та врегулювання відносин власності (дорадник). 28 лютого 2020р звільнено з посади зг. п.1 частини 1 ст.87 Закону України "Про державну службу" (ліквідація).

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: