Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 17 марта 2024 PRO

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/6475735

Репетитор української мови, риторики, історії (домашні, ЗНО, ДПА), 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Старший викладач

с 03.2010 по наст. время (14 лет 2 месяца)
Освіта, наука

Образование

ДонНУ

Філологія, Вінниця
Высшее, с 2014 по 2019 (5 лет 2 месяца)

Дополнительная информация

РЕПЕТИТОР З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ З НАУКОВИМ СТУПЕНЕМ,
24-РІЧНИЙ ДОСВІД

Привіт!
Я – Лана, кандидат філологічних наук, репетитор української мови та літератури, історії, зарубіжної літератури, української мови як іноземної, ділової мови, ораторської майстерності (риторики), у тому числі підготовка до ЗНО й ДПА, підготовка до школи, допомога із засвоєнням шкільних предметів і виконанням домашніх завдань та ін.
з багаторічним досвідом викладання як для діток, школярів, так і для дорослих учнів різного віку та національності, різного рівня володіння мовою.
Я –випускниця двох топових українських вишів загальнонаціонального значення (Інститут філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Донецький національний університет імені Василя Стуса), викладач приватного вишу найвищого рівня акредитації в Україні (дисципліни "Професійна українська мова", "Основи риторичної майстерності"), автор навчальних програм і методичних напрацювань, наукових статей, була співробітником двох провідних наукових інститутів Національної академії наук України.
Працюю репетитором паралельно з науковою кар'єрою та викладанням у виші. І за цей час успішно вдалося підготувати відповідно до досить різноманітних навчальних запитів багато дітей і дорослих. Мої учні відзначають як один із важливих для них моментів у моєму підході до викладання доступність пояснення, систематизацію і легкість засвоєння навіть досить складних тем, формування комплексного бачення матеріалу та появу впевненості в отриманих знаннях. Для мене ж важливо, щоб учень зрозумів і засвоїв тему. А тому підбираю методику індивідуально, тренуючи не лише активну пам'ять, а ще й пасивну та асоціативну.
Я допоможу Вам досягти успіху у володінні українською мовою, у мистецтві красномовства, підберу індивідуально методику, проводитиму заняття цікаво і різноманітно!
Уроки проводжу: онлайн (скайп, вайбер), з виїздом до учня, у спеціально обладнаному навчальному класі.
Буду рада співпраці!
До зустрічі!

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: