Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 14 мая 2024 PRO

Діана-Анна

Менеджер з логістики та сертифікації, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
23 года
Город проживания:
Судовая Вишня
Готов работать:
Городок (Львовская обл.), Мостиска, Судовая Вишня

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер з логістики та фахівець із сертифікації

с 02.2024 по наст. время (3 месяца)
On Site Company UA, Городок (Львівська обл.) (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

На цій посаді освоїла навички менеджера ЗЕД. Також набула знань у сфері сертифікації. Створювала документи та сертифікати українського та європейського зразка, такі я EUR1, T1, CMR, Invoice та Packing list. Тісно співпрацювала з митницею та оформлювала різного типу документи на імпорт та експорт (як по Україна, так і за кордон). Проводила калькуляції, завдяки яким потім подавала документи на митницю для оформлення сертифікатів преференційності наших товарів.
Проходила різного типу тренінги та курси для підвищення кваліфікації. Одним з основних захоплень для вивчення було - Статус авторизованого експортера, процес його набуття.
Також займалась питаннями логістики - комунікувала з перевізниками, замовляла транспорт для доставки наших товарів по Європі.
Основні країни з якими співпрацювала - Данія, Німеччина та Польща.
Проводила оцінку роботи польських на німецьких портів для можливого подальшого їх використання для транспортування.
Ознайомлена з поняттями ІНКОТЕРМС.

Консультант рекрутера (лід генератор)

с 05.2023 по 12.2023 (7 месяцев)
Sunvery, Львів (IT)

Проводила щоденну комунікацію з іноземними клієнтами (в основному Америка та Європа) з використанням англійсьї мови. Родила налагоджену співпрацю нашої компанії з компаніями з розробки у всьому світі. Створювала автоматизовані розсилки та мультиканальні сіквенси за допомогою програм Lemlist та Reply. Створювала списки з потенційними лідами з допомогою Hubspot та SalesQL та вела комунікації з ними від початку до кінця. Вела та заповнювала щотижневі та щомісячні звітності. Вдосконалила свої навички користування Linkedin та Sales Navigator.

Адміністратор готелю

с 01.2022 по 05.2023 (1 год 4 месяца)
On The Square Hotel, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Працювала адміністратором у цьому готелі більше року. З основних обов`язків – постійна усна та письмова комунікація з гостями. Оформлення бронювань та процес поселення\ виселення. Професійна комунікація з рештою персоналу – налагодження співпраці для надання найкращих послуг. Великий досвід роботи з іноземними гостями.Робота з касою та ведення щоденної готівкової звітності. Робота з Вчасно.каса та ведення звітності по системі ПРРО і терміналу. Впевнене користування системою СloudBeds. Щоденне користування системами бронювання Booking, Expedia, AirBnb, Hotels24. Заповнення місячної звітності за системою Avarage rate. Вміння вирішувати складні та непередбачувані ситуації. Надання першоїмедичної допомоги – при необхідності.

Адміністратор

с 10.2021 по 11.2021 (1 месяц)
Жорж, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Проходила стажування у престижному та найстарішому готелі Європи - «Жорж». В якому ідеально освоїла програму Hotels-3 і відмінно вивчила касову грамотність. Кожного дня комунікації з іноземцями, покращили мій рівень англійської та польської мови. Покращилась стресостійкість і відповідальність.

Адміністратор готелю

с 10.2020 по 08.2021 (10 месяцев)
Готель Jam, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Оформлення бронювань та процес поселення\ виселення. Професійна комунікація з рештою персоналу – налагодження співпраці для надання найкращих послуг. Великий досвід роботи з іноземними гостями.Робота з касою та ведення щоденної готівкової звітності. Моніторинг пошти та відповіді на дзвінки.

Образование

Львівська політехніка

Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії, Львів
Неоконченное высшее, с 2017 по 2021 (4 года)

Дополнительное образование и сертификаты

Курси англійської мови від «Green Forest»

2020-2023

Курси ІТ від «Mate Academi»

1 місяць

Курси ІТ від «GoIT»

2 тижні

Курси надання першої медичної допомоги

3 дні

Між. тренінг "Авторизація та транзитні спрощення як інструмент спрощення зовн.екон. діяльності на шляху до екс. потенціалу"

3 дні

PLASKE Academy "Менеджер ЗЕД"

6 місяців

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS PowerPoint Hotels-3 CloudBeds Hubspot SalesQL Reply Lemlist Linkedin Trello MindMeister Chat GPT Пунктуальність Комунікабельність Лідерство Ведення CRM Ведення документації Управління командою

Знание языков

  • Английский — выше среднего
  • Русский — свободно
  • Польский — средний

Дополнительная информация

Я - життєрадісна, комунікабельна, щира, вихована і завжди усміхнена (це позитивно впливає на людей). Люблю спілкуватися та допомагати людям (консультувати щодо будь-чого). Стресостійка і готова завжди вчитися. Легко вливаюсь у новий колектив та добре знаходжу спільну мову.

Похожие кандидаты

Помічник логіста
20000 грн, Мостиска, Удаленно

Бухгалтер, продавець-консультант, логіст
Городок (Львовская обл.), Львов

Менеджер ЗЕД
35000 грн, Городок (Львовская обл.)

Менеджер ЗЕД
Городок (Львовская обл.)

Комерційний менеджер
Городок (Львовская обл.)

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: