Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/6562731/

Бармен, 40 000 грн

Вид занятости:
полная
Город проживания:
Тернополь
Готов работать:
Ивано-Франковск, Тернополь

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Бармен

с 08.2022 по 06.2023 (10 месяцев)
Сім'я ресторанів файного міста, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування коктейлів за технологічними картами.

Бармен

с 02.2022 по 08.2022 (6 месяцев)
Ресторан грузинської кухні "Batoni", Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

У межах виконання обов’язків здійснював повноцінний запуск барного проєкту:
– налагодження внутрішніх процесів роботи
– підбір та комплектація обладнання згідно з концепцією барів (в проекті їх було 3)
– навчання персоналу з акцентом на сервіс, барну етику та культуру споживання
– створення та впровадження стандартів обслуговування

Цей досвід дозволив мені глибоко зануритись у всі етапи відкриття та оптимізації роботи бару, що забезпечило успішне функціонування по сьогоднішній день.

Бармен

с 05.2021 по 02.2022 (9 месяцев)
Ресторан "На небі", Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування коктелів по технологічних картах приготування гарячих та холодних напоїв.

Барменеджер

с 03.2020 по 04.2021 (1 год 1 месяц)
Бар sympatia, Хмельницький (Готельно-ресторанний бізнес)

часть у запуску унікального барного проєкту з авторською концепцією, яка дозволяла експериментувати з напоями, форматами подачі та сервісом — і це дуже цінували наші гості.
Бар був контактним, із френдлі-обслуговуванням, тому багато уваги приділяв створенню легкої, комфортної атмосфери.

Виконував функції шеф-бармена:
– працював з постачальниками
– вів коктейльну карту
– навчав персонал
– контролював якість напоїв і сервісу
– відповідав за загальний настрій і динаміку бару

Проєкт був живим, відкритим до нових ідей, і дав великий досвід у створенні бару “з нуля” — від атмосфери до організації щоденної роботи.

Бармен

с 05.2019 по 09.2019 (4 месяца)
Speak-easy, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

Тернопільський коледж харчової промисловості та торгівлі

Факультет технологічний. Спеціальність Кухар-технолог, Тернопіль
Среднее специальное, с 2016 по 2020 (3 года 5 месяцев)

Закінчив з дипломом технолога 5 розряду.

Знания и навыки

  • Самостійність
  • Комунікабельність
  • Прямий продаж
  • Активний продаж
  • Здатність до навчання
  • Користувач 1С
  • Продаж будівельних матеріалів
  • Уважність

Рекомендации

  • Прокопєв Роман

    Прокопєв Роман

    Шеф бармен, Сім'я ресторанів Файного міста

    Контактные данные скрыты
  • Тетеря Ілля

    Тетеря Ілля

    Управляючий, Sympatia bar

    Контактные данные скрыты

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: