Сергей
Кухар, 24 000 грн
- Вид занятости:
- полная
- Возраст:
- 42 года
- Город:
- Ивано-Франковск
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/6665261/
Опыт работы
Кухар
с 01.2024 по 06.2024
(5 месяцев)
Ресторан Corassini, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування італійської кухні.
Шеф-кухар
с 05.2022 по 01.2024
(1 год 8 месяцев)
Паб «Міф», Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)
Створення страв згідно з концепцію закладу ,праця з персоналом
Кухар
с 08.2020 по 03.2021
(7 месяцев)
Розмарин, Запоріжжя (Горячий цех)
Приготування італійський страв як горячих та і на хоспірі.
Дополнительная информация
Дата народження: 17.08.1982
Місто Запоріжжя
Моб. телефон: [
E-mail: [
Основні дані: Бажана посада: кухар
Зайнятість:постійна
Досвід роботи: від10-ти років
Автомобіль: немає
Готовність до переїзду: так
Досвід роботи:
2002 – 2016 Готель Інтурист м. Запоріжжя, адміністратор ресторану української кухні
Обов’язки:
Контроль якості приготованих страв;
контроль обслуговування клієнтів ресторану ;
Проведення інвентаризації залишків продукції.
2016 – 2017 Ресторан «Аліки» Польща , кухар
Обов’язки:
Розробка меню;
особисте приготування страв;
облік і калькуляція страв;
контроль якості приготованих страв.
2017-2020Готель «Воднік» Польща, кухар
Обов’язки:
Особисте приготування страв;
Складання замовлень на продукцію;
Проведення інвентаризації залишків продукції;
Розробка і запровадження нових страв, сезонних новинок.
Освіта: 1997 – 2000 Середнє спеціальне: Запорізьке професійно-технічне училище
Професійні навички:
Знання технологии приготування в saved;
Уміння розбиратися в якості та свіжості продуктів;
Володіння технологією швидкого приготування страв, сервірування столів;
Знання санітарно-гігієнічних норм в місцях громадського харчування;
Уміння розподіляти і координувати роботу обслуговуючого персоналу;
Самостійне приготування фірмових страв закладу;
Уміння самостійно приймати рішення, нести відповідальність;
Організую стабільну роботу виробництва. Підберу і навчу персонал.
Про себе:
Впевненість, стресостійкість, комунікабельність, відповідальність, цілеспрямованість, здатність швидко навчатися, вміння працювати в команді, організаторські здібності, вміння орієнтуватися і
приймати рішення в нестандартних ситуаціях.
Похожие кандидаты
-
Кухар помічник кухара
Ивано-Франковск -
Кухар
25000 грн, Ивано-Франковск -
Кухар
Ивано-Франковск -
Помічник кухаря
Ивано-Франковск -
Кухар
28000 грн, Ивано-Франковск, Ужгород , еще 3 города -
Кухар
28000 грн, Ивано-Франковск