Віктор
Керуючий рестораном, управляючий готельно-ресторанним комплексом, 40 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 56 лет
- Город проживания:
- Стрый
- Готов работать:
- Борислав, Дрогобыч, Моршин, Мукачево, Сколе, Стрый, Трускавец
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/6682654
Опыт работы
Підприємець
с 05.2019 по наст. время
(5 лет)
Громадське харчування , ресторанний бізнес, Львівська обл. (Готельно-ресторанний бізнес)
Надаю допомогу у відкритті закладів громадського харчування та швидкого приготування їжі , а саме FAST FOOD (МАФ) кав'ярню.
Підбір приміщення, замовлення і розміщення технолочігного обладнання ,навчання персоналу і т.п
На даний час працюю у сфері нерухомості .
Консультую клієнтів з питань купівлі та продажу ,оренди,
квартир та їх супровід від А до Я.
Від себе ГАРАНТУЮ підтримку на всіх етапах - від першого дзвінка до якісного кінцевого результату.
Керуючий магазином "Рукавичка "
с 11.2018 по 03.2019
(4 месяца)
Львівхолод, торгово-виробнича компанія, м.Стрий (Роздрібна торгівля)
Досягнення :
- збільшення реалізації закладу із введенням додаткових пропозицій ;
Обов’язки:
- Ефективне управління діяльністю закладу , забезпечення відповідності стандартам ;
- Управління персоналом (пошук, відбір, адаптація та орієнтація, оцінка роботи та кар'єрний розвиток співробітників на всіх єтапах );
- Дотримання правил і норм охорони праці та техніки безпеки на робочих місцях ;
Керуючий рестораном A la minutе
с 02.2010 по 05.2018
(8 лет 3 месяца)
ТзОВ " ТЕРРІН" , ОККО - нафтопродукти, Сколе (Готельно-ресторанний бізнес)
Досягнення :
- Відкриття закладу з нуля
- Створення кваліфікованої команди з ціленаправленим напрямком на результат ( до 30 працівників )
Обов'язкі :
- організація безперебійної цілодобової роботи закладу 24/7 ;
- єфективне управління діяльністю ресторану: формування замовлення, контроль і управління товарними залишками ;
- контроль виконання технології приготування страв та забезпечення стандартів мережі та дотримання санітарних норм ( система аналізу ризику, контроль критичних точок);
- розвиток і навчання персоналу на всіх рівнях від працівників лінії видачі до кухарів і т.п
Заступник директора з безпеки
с 03.2006 по 09.2008
(2 года 6 месяцев)
ТзОВ " Сапсан-Охорона", м.Стрий (Охорона, безпека, оборона)
Досягнення :
- успішне управління персоналом (пошук, навчання, контроль та мотивація працівників ).
Обов'язкі :
- підбір , оцінка і контроль роботи служби охорони ;
- знання і навики управління в організації збереження матеріальних цінностей ;
- організація і керівництво службою охорони на об’єктах ;
- співпраця з контролюючими органами на всіх рівнях ;
Менеджер з продажу
с 10.2005 по 03.2006
(5 месяцев)
Сільськогосподарський Обслуговуючий Кооператив "Агродвір", Львівська обл. (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)
Досягнення:
- розширення ринку збуту продукції
Основні обов'язки :
- реклама та реалізація продукції
- вміння представляти інтереси організації у всіх інстанціях, успішно вести переговори, укладення успішних угод на вигодних умовах
Начальник продовольчої служби , офіцер-ревізор 28 Корпуса військ ППО м.Львів
с 09.1989 по 10.2005
(16 лет 1 месяц)
Служба у Збройних Силах України, Львів (Харчова промисловість)
- управління та контроль роботи їдалень , кафе военторгу , продовольчих складів
- розуміння правил виробництва і реалізації продуктів харчування;
-організація та забезпечення харчування різних ланок , в тому числі іноземних військових делегацій.
І т.п.
- проведення ревізій,інвентаризацій, перевірок( в т.ч по завданню Головного КРУ МО України , військової прокуратури )
Образование
Горьківське Висше Військове училище Тила
Продовольче забезпечення по спеціальності Інженер-економіст, м.Нижній-Новгород ( Горький )
Высшее, с 1985 по 1989 (4 года)
Пріоритет у навчанні надавався на вивчення таких предметів :
- Технологія і товарознавство харчових продуктів ;
- Правила та умови зберігання продовольства та матеріально технічних засобів ;
- Хлібовипікання та технологія приготування їжі ;
- Обладнання їдалень згідно норм та стандартів , складів , овощесховищ ;
Дополнительное образование и сертификаты
м.Львів ТзОВ "ПАЧОЛЛІ"
2-х міс. Курс Бухгалтерського обліку та 1С: Бухгалтерія 7.7
м.Львів
Тренінг на тему :"Стандарти харчової безпеки ресторану .Санітарія та гігієна " (2017 р. 2-х дневний)·
м.Львів
Навчальний центр "Львівхолод" мережа магазинів "Рукавичка" Успішно пройшов і закінчив навчання за курсом "Директор" 2019 р.
Знания и навыки
Дополнительная информация
Повний робочий стаж в ресторанному бізнесі понад 10 років, у свері громадського харчування 15 років .Легко знаходжу спільну мову з людьми Прагну постійно розвиватись сам та навчати інших.
Похожие кандидаты
Директор мережі ресторанів, ТРЦ, готельно-ресторанного комплексу
80000 грн, Киев, Львов
,
еще 3 города
Керівник ресторану, кафе, регіональний менеджер
20000 грн, Ужгород, Мукачево
Адміністратор готельно-ресторанного комплексу
Ивано-Франковск, Ужгород
,
еще 4 города
Адміністратор готельно-ресторанного комплексу
11000 грн, Борислав, Трускавец
Управляющий отельно-ресторанным комплексом
30000 грн, Винница, Киев
,
еще 8 городов