Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 22 декабря 2023

Лоліта

Няня, 40 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
24 года
Город проживания:
Полтава
Готов работать:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Знания и навыки

Комунікабельність Доброзичливість Порядність Відповідальність Професійно співаю

Знание языков

  • Русский — продвинутый
  • Украинский — свободно

Дополнительная информация

Працювала в Тайланді з 20 лютого 2019 року по 20 травня 2019 року з дівчинкою 4 років, в мої обовʼязки входило часткове прибирання та догляд за речами дівчинки ,порядком у кімнаті дівчинки , гігієни дитини , розвиваючи ігри, приготування їжі для дитини, супровід на заняття, безпека дитини, прогулянки.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Також працювала нянею в Італії один місяць з 04.11.22 по 04.12.22 у двох дівчаток віком 5 та 8 років, основний догляд та допомога була з 5-річною дівчинкою, заняття з логопедичних вправ , відводити до садочка та школи дівчаток, слідкувати за порядком у кімнаті та речах, допомогати у вирішенні побутових питань, готувати їжу на всю сім’ю, прибирати квартиру , коли дівчатка були на навчанні був вільний час, також приготування їжі та прибирання, игри, прогулянки, та читання казок. У звʼязку з тим що татові дівчаток не підходить графік 1/1 місяць, я не мала можливості працювати в цій сімʼї .
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Останнім часом 1 рік у звʼязку з війною була на підробітку у компанії кофе -няня, працювала нянею на годину на виїзд та у садочку декілька місяців ( садочок відкрився не давно у нашому місті ) цієї ж компанії . У звʼязку з маленькою заробітною платою та не постійною зайнятістю, вирішила шукати роботу яка зможе мені підійти більше.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Я люблю співати, душа тягнеться до творчості та розвитку у цьому напрямку, добра , щира людина, відкрита до життя та таких же самих людей, чому обрала працювати нянею?
Тому-що люблю діток, це промінчики доброти, щастя, та сенс життя, вони бувають мудріші за дорослих людей, щирі та сповненні любові.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Дякую Вам за увагу!

Похожие кандидаты

Няня
Киев, Винница

Няня
Киев

Няня
Киев

Няня, кухар в сім'ю
15000 грн, Киев

Няня (с проживанием)
27000 грн, Киев

Няня
14000 грн, Киев

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: