- PRO
Ірина
Шеф-кухар, 50 000 грн
- Вид занятости:
- неполная
- Возраст:
- 34 года
- Город:
- Тернополь
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/6732125/
Опыт работы
Шеф кухар
с 02.2023 по наст. время
(2 года 6 месяцев)
The Chef, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф кухар
с 03.2021 по 02.2023
(1 год 11 месяцев)
Мамонт, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація роботи кухні
Контроль за дотриманням кухарями стандартів приготування страв згідно технологічних карт
Робота з технологічними картами, їх перевірка
Контроль якості продуктів харчування
Моніторинг запасів продуктів харчування
Делегування завдання персоналу кухні
Введення нових страв
Проведення інвентерезації та її зведення
Інформування офіціантів про денні спеціальні пропозиції
Забезпечення дотримання всіх правил охорони здоров'я та безпеки на кухні
Сушеф
с 06.2019 по 01.2021
(1 год 7 месяцев)
Young restaurant, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)
Складання та прийом закупки і контроль за якістю продуктів
Управління командою кухні
Робота з технологічними картами
Зведення інвентаризації
Контроль за своєчасною видачею страв у зал
Контроль за приготуванням страв згідно технологічних карт
Дотримання санітарних норм передбачених законодавством України
Су-шеф
с 03.2015 по 01.2019
(3 года 10 месяцев)
Самогонна ресторація, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)
Складання та прийом закупки і контроль за якістю продуктів
Управління командою кухні
Робота з технологічними картами
Зведення інвентаризації
Контроль за своєчасною видачею страв у зал
Контроль за приготуванням страв згідно технологічних карт
Дотримання санітарних норм передбачених законодавством України
Образование
Національна академія внутрішніх справ
Правознавство, Київ
Высшее, с 2008 по 2015 (6 лет 10 месяцев)
Дополнительное образование и сертификаты
Практикум "Hazard Analysis and Critical Control Point": система харчової безпеки в закладах ресторанного господарства
22.07.2020р. (1 день)
Академія асоціації шеф кухарів України
25.03.2017 (2 тижні)
Психологія управління рестораном
2016, одноденний тренінг
Знание языков
- Польский — свободно
- Немецкий — средний
Похожие кандидаты
-
Шеф-кухар
60000 грн, Тернополь, Ужгород , еще 7 городов -
Шеф-кухар (запуск з нуля, розробка меню, ребрендинг)
Тернополь, Ивано-Франковск, Львов -
Шеф-кухар, керуючий рестораном
Тернополь, Житомир , еще 8 городов -
Бренд-шеф (консалтинг, запуск кухні під ключ, розробка меню, оптимізація роботи)
Тернополь, Винница , еще 6 городов -
Шеф-кухар
Тернополь, Винница , еще 8 городов -
Шеф-кухар, консультант
80000 грн, Тернополь, Ивано-Франковск , еще 7 городов