Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 16 апреля 2024

Оксана

Банківський працівник, економіст, офіс-менеджер

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
31 год
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Бап Оксана Володимирівна
Дата та місце народження: 12.10.1992р. м. Львів
Сімейний стан: неодружена
Адреса: м. Львів, вул. Карманського б.19 кв. 58
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Освіта:
2009-2013 рр. – навчалася у Львівському національному університеті імені Івана Франка, на економічному факультеті, спеціальність фінанси і кредит, отримала диплом бакалавра.
2013-2014 рр. – навчалася у Львівському національному університеті імені Івана Франка, на економічному факультеті, спеціальність банківська справа, отримала диплом магістра.
Досвід роботи:
З 17.03 до 27.06 2014 р.: робота за договором підряду у ПАТ «КРЕДОБАНК», Департамент кредитного моніторингу, відділ електронного супроводу документів, що полягала у створенні сканованих копій документів кредитних справ.
З 01.11.2014 до 06.06.2016: ПАТ «КРЕДОБАНК», Департамент електронного бізнесу, відділ звернень клієнтів, посада провідний спеціаліст. Робота полягає у детальній консультації клієнтів Банку стосовно карткових рахунків, кредитів депозитів та здійсненні банківських операцій при зверненнях клієнтів на інформаційну лінію, а також у вирішенні проблем, які виникають у клієнтів при використанні банківських продуктів.

З 17.06.2016 – до 03.08.2018 : АТ «УКРСИББАНК», Департамент кредитних операцій та документообігу, відділ документообігу центру підтримки Західного регіону, посада фахівець першої категорії.
З 03.08.2018 – до 03.09.2019 : АТ «УКРСИББАНК», Департамент кредитних операцій та документообігу, відділ документообігу центру підтримки Західного регіону, посада провідний фахівець.
З 03.09.2019 – до сьогодні : АТ «УКРСИББАНК», Департамент кредитних операцій та документообігу, Управління документообігу, Львівський відділ документообігу, посада головний фахівець.
Робота полягає у детальній перевірці документів (карткових та поточних рахунків, кредитів та депозитів) фізичних та юридичних осіб-клієнтів банку, індексації, архівації, скануванні та викладенні документів в електронну базу АКД (Архів клієнтських справ), а також виконання запитів та апеляцій, стосовно документів, супроводження зберігання, інвентаризація та підготовка до знищення документів.

Знання мов:
Українська-рідна, англійська – базові знання

Навички:
Досвідчений користувач: MS Office (Word, Exсel, Power Point, Outlook), навички роботи з Internet (MS Explorer, Mozilla Firefox, Opera) і E-mail (Outlook Express), досвідчений користувач банківських програм Ефор, Смартвіста та Jira, SAP .
Права водія категорії В та досвід водіння.
Досягнення:
- Отримала нагороду за якісне та оперативне виконання виробничих завдань високої складності, за високу трудову активність, удостоєна звання "Кращий спеціаліст року" у номінації "Комунікатор року 2017"
- Була учасником навчальних програм: «Тайм менеджмент: побудова території ефективності»; «Навички публічних виступів»; «Ефективна комунікація з внутрішнім клієнтом», «Стрес-менеджмент».
-Відвідала майстер-класи: - по емоційному інтелекту та емоційному вигоранню працівників фінансової сфери за участі Валерія Кім; «Life-Work-Balance».
Особисті якості:
Комунікабельність, стресостійкість, відповідальність, пунктуальність.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: