Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Сергій

Сімейний кухар, 60 000 грн

Вид занятости:
полная, неполная
Возраст:
39 лет
Город проживания:
Обухов
Готов работать:
Киев, Обухов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Кухар

с 06.2014 по наст. время (11 лет 2 месяца)
ФОП Єгорова Т.О., Обухів (Сфера обслуговування)

1. Приготування необхідних страв на професійному рівні;
2. Правильна обробка продуктів (миття, чистка, варка, випікання, гарячий тощо.);
3. Правильне зберігання продуктів з урахуванням норм товарного сусідства;
4. Контроль термінів придатності продуктів;
5. Складання списку продуктів, необхідних для покупки;
6. Планування та складання меню;
7. Підтримання чистоти на своєму робочому місці;
8. Приготування та оформлення страв та кулінарних виробів, які потребують певних знань та навичок у разі застосування різних способів кулінарної обробки (холодні страви; супи прозорі та заправні, холодні супи на овочевих та фруктових відварах); другі страви з варених, припущених, смажених, тушкованих, січених, парових: м'яса, риби, птиці, дичини, кролика;
9. Приготування усіх видів гарячих та холодних соусів та гарнірів;
10. Дотримання санітарно-гігієнічних вимог при роботі з різними продуктами і при виробництві кулінарної продукції;
11. Ведіння обліку і складання товарних звітів.

Кухар гарячого процесу

с 01.2013 по 06.2014 (1 год 5 месяцев)
Ресторан "Пушкин", Донецьк (Сфера обслуговування)

1. Вміння приготування гарячих страв;
2. Представлення страв у фуршетному вигляді відповідно до стандартів компанії;
3. Приготування страв за стандартами;
4. Раціональне управління запасами;
5. Забезпечення необхідної форми подачі страви;
6. Дотримання чистоти і охайності на робочому місці;
7. Зберігання кухонних приладів у належному технічному стані;
8. Правильне і своєчасне виконання завдань відповідно до своєї посадової інструкції;
9. Своєчасно і грамотно реагувати на критичні ситуації і знаходити рішення для їх усунення або виправлення.

Кухар су-шеф

с 02.2008 по 02.2011 (3 года)
Ресторан "Sagittaire", Донецьк (Сфера обслуговування)

1. Керування виробничо-господарською діяльністю підрозділу із забезпечення ритмічного випуску якісної продукції власного виробництва у належному асортименті;
2. Розроблення рецептури нових страв;
3. Організація вивчення попиту споживачів з метою забезпечення різноманітного асортименту страв, кулінарних виробів;
4. Складання заявки на необхідні продовольчі товари, напівфабрикати, сировину, забезпечує своєчасне їх отримання зі складу, контролює терміни, асортимент, кількість і якість їх надходження і реалізації;
5. Здійснювання постійного контролю за технологією виготовляння їжі, нормами закладання сировини та додержанням санітарних правил;
6. Забезпечення раціональної організації технологічного процесу, підбір і розміщення кухарів та інших робітників виробництва, складання графіків виходів їх на роботу.

Образование

ПТУ

Харчові технології, кухар-кондитер, Донецьк
Среднее специальное, с 2002 по 2004 (1 год 4 месяца)

Знание языков

Украинский — свободно

Дополнительная информация

Особисті і ділові якості:
1. Відповідальність - сумлінне ставлення до роботи;
2. Пунктуальність - беззастережне виконання завдань в строк;
3. Комунікабельність - вміння легко знаходити спільну мову з людьми, підбирати індивідуальний підхід до клієнта;
4. Креативність - творчий підхід до вирішення поставлених завдань;
5. Легка здатність до навчання - постійний розвиток, самовдосконалення, підвищення кваліфікації, готовність брати участь в тренінгах і курсах;
6. Висока працездатність - ефективна продуктивність, націлена на кінцевий результат, а не на роботу заради роботи;
7. Стресостійкість - збереження самовладання в конфліктних ситуаціях;
8. Відсутність шкідливих звичок.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: