Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 24 апреля 2024 PRO

Дмитро

Інженер-механік, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
48 лет
Город:
Сумы

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Сервісний інженер

с 08.2009 по наст. время (14 лет 9 месяцев)
ТОВ "АТЕМ ГРУП", Київ (Будівельна промисловість, деревообробка)

Забезпечення безперебійної, технічно правильної експлуатації і надійності роботи обладнання, утримання його в працездатному стані та на необхідному рівні точності. Організація міжремонтного обслуговування, своєчасного і якісного ремонту, модернізації устаткування, робіт з підвищення його надійності і довговічності, забезпечення раціонального використання матеріалів. Вивчення умов роботи обладнання, окремих вузлів і деталей, розробка і здійснення заходів щодо попередження позапланових зупинок устаткування, подовження строків служби вузлів та деталей, міжремонтних періодів, підвищення надійності його в експлуатації.

Головний механік

с 08.1997 по 12.2008 (11 лет 4 месяца)
ТОВ "Михайлівські вогнетриви", Суми (Будівельна промисловість, деревообробка)

Забезпечення безперебійної, технічно правильної експлуатації і надійності роботи обладнання, утримання його в працездатному стані та на необхідному рівні точності. Організація розробки планів (графіків) оглядів, випробувань і профілактичних ремонтів устаткування згідно з положеннями системи планово-попереджувального ремонту, затвердження цих планів і контроль за їх виконанням, забезпечення технічної підготовки виробництва.
Керівництво розробкою нормативних матеріалів з ремонту устаткування, витратою матеріалів на ремонтно-експлуатаційні потреби. Складання кошторисів ремонтів, оформленням заявок на придбання матеріалів і запасних частин. Організація централізованого виготовлення запасних частин, вузлів та змінного устаткування, міжремонтного обслуговування, своєчасного і якісного ремонту, модернізації устаткування, робіт з підвищення його надійності і довговічності, забезпечення раціонального використання матеріалів.
Участь у підготовці пропозицій з атестації, раціоналізації та планування робочих місць, модернізації устаткування, реконструкції, технічного переоснащення підприємства. Участь в експериментальних, налагоджувальних та інших роботах з упровадження та освоєння нової техніки, у випробуваннях устаткування, у прийманні нового та відремонтованого устаткування. Вивчення умов роботи
обладнання, окремих вузлів і деталей, розробка і здійснення заходів щодо попередження позапланових зупинок устаткування, подовження строків служби вузлів та деталей, міжремонтних періодів, підвищення надійності його в експлуатації.
Керівництво бригадою налагоджувальників, слюсарів і зварювальників, складання, оформлення і видача наряд допусків на роботи підвищеної небезпеки, контроль за дотриманням працівниками правил техніки безпеки, ведення та оформлення табеля обліку робочого часу працівників.

Образование

Сумський Державний Університет

Інженерний, інженер-механік, Суми
Высшее, с 1992 по 1997 (4 года 9 месяцев)

Знания и навыки

MS Office AutoCAD Креслення Уважність Логічне мислення Малювання

Дополнительная информация

Особисті і ділові якості: відповідальний, вмію працювати в колективі і індивідуально, можу самостійно приймати і обґрунтовувати свої рішення, підвищую свій професійний рівень шляхом самоосвіти.

ІІІ група з електробезпеки

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: