Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 2 февраля 2022 PRO

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/6941202

Юрисконсульт, 12 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Город проживания:
Рубежное
Готов работать:
Кременная, Рубежное, Северодонецк

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Начальник юридичного відділу

с 12.2014 по наст. время (9 лет 5 месяцев)
Соціальна

здійснюю керівництво відділом; підготовку та подання звітності; ділове листування з правових питань; консультування та роз’яснення законодавства України та міжнародно-правових НПА структурним підрозділам установи; складання локальних нормативних актів та узгодження розпорядчих документів керівництва. Організовую здійснення претензійно-позовної та договірної роботи, беру безпосередню участь у судовому розгляді справ (адміністративне, господарське, цивільне судочинство), розробляю проекти господарських та інших видів договорів (протягом року об’єм договорів складає близько 500). Несу персональну відповідальність за здійснення правової та кадрової роботи в установі. Виконую роботу пов'язану з антикорупційними питаннями.

ФОП

с 09.2005 по 05.2014 (8 лет 8 месяцев)
ФОП, Кремінна (Юриспруденція)

консультування населення з цивільного, сімейного, трудового права; здійснювала представництво інтересів фізичних та юридичних осіб в адміністративному, цивільному, господарському судочинстві; складання процесуальної документації; робота з органами ДВС та іншими державними органами; абонентське обслуговування юридичних осіб та ФОП (складання проектів договорів, судові спори, що виникають в процесі договірних зобов’язань, трудові спори).

Інспектор з кадрів, юрист

с 05.1988 по 09.2005 (17 лет 4 месяца)
приватне підприємство, Рубіжне (торгівля)

здійснення кадрової та договірної роботи, діловодство та архівна справа, здійснення організаційно-технічного забезпечення підприємства; юридичний супровід підприємства

Образование

ДНУ

Юридичний, Донецьк
Высшее, с 2002 по 2007 (4 года 5 месяцев)

правознавство

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Постійно підвищую свій професійний рівень, приймаю участь у семінарах з правової та кадрової тематики. У червні 2018 року закінчила курси підвищення кваліфікації з діловодства та архівної справи. У жовтні 2018 року прийняла участь у дводенному семінарі на тему : «Новітня судова практика. Нові процесуальні кодекси».
У жовтні 2018 року закінчила курси підвищення кваліфікації на юридичному факультеті СНУ ім.. В.Даля. та отримала свідоцтво державного зразка.
У січні 2019 року пройшла підготовку на тему «Кадровий аудит»;
У лютому 2019 року пройшла підготовку « Договірні відносини в 2019 році».
Пройшла атестацію з володіння державної мови (отримала свідоцтво про проходження атестації).


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: