Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 23 февраля 2022

Володимир

Спеціаліст служби безпеки

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
49 лет
Город проживания:
Сумы
Готов работать:
Сумы, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Дудка Володимир Дмитрович, 1975 року народження. Освіта вища, Сумський Національний аграрний університет, інженер механік. Мешкаю у м. Суми Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»). E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»).
З 1996 року по 2016 рік служба в органах внутрішніх справ на різних посадах, із них більше 5 років на керівних посадах. В червні 2016 року звільнений на пенсію за вислугою років.
З серпня 2016 до листопада 2018 року в компанії ТД «Берег Партнер-Центр» керівник службы безпеки. Займався перевіркою потенційних клієнтів з метою усунення можливих ризиків під час укладання договорів. Здійснював всебічну перевірку працівників компанії та контроль за їх діяльністю.
У період з травня 2019 до січня 2021 року в посаді администратора ТОВ «ДЖАЙТ», ТОВ «Венко», ТОВ «Велью інжинірінг» (монтаж сонячних електростанцій) займався організацією своєчасного забезпечення будівництва необхідними матеріалами, устаткуванням, спецтехнікою та транспортом. Розробляв графіки маршрутів переміщення транспорту та обладнання, роботи спецтехніки. Організовував та контролював роботу складу, розробляв та вів табелі обліку роботи працівників, спецтехники, проводив регулярні звірки із контрагентами, проводив інвентаризацію обладнання. Вів перемовини та укладав договори щодо надання в оренду обладнання, контролював їх виконання.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: