Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 22 апреля 2024 PRO

Ігор

Технолог (машинобудування), 35 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
54 года
Город:
Кременчуг

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний інженер ТОВ "Екотех-інжиніринг"

с 05.2004 по наст. время (20 лет)
ТОВ "Екотех-інжиніринг", Кременчук (Машинобудування)

Проектування та будівництво двох виробничих баз. Комплектування обладнанням. Розробка конструкторської та технологічної документації. Виготовлення додаткового обладнання та технологічної оснастки. Запуск у серійне виробництво 24 видів продукції. Сертифікація виробництва за ISO 9001:2015. Підготовка виробничого персоналу.

Образование

Кіровоградський машинобудівельний технікум

Технологія машинобудування, Кропивницький
Высшее, с 1984 по 1988 (4 года)

Знания и навыки

MS Office КОМПАС-3D CorelDRAW SPlan Зварювальник MIG, MAG, TIG, пластики Налагоджувальник промислового обладнання Електрик (електроустановки до 1000В) Налагоджувальник КВПіА Токар Шліфувальник Фрезерувальник Слюсар-інструментальник Автомеханік Робота на деревообробних верстатах

Знание языков

Украинский — свободно

Дополнительная информация

Якщо Вам необхідна одна людина, яка закриє багато технічних питань на виробництві, що дозволить скоротити витрати на декількох співробітників - звертайтесь, розгляну будь-які пропозиції. Відрядження, понаднормова робота та освоєння суміжних спеціальностей не є проблемою. Розглядаю як пропозиції інженерно-технічного напрямку, так і робітничі спеціальності.
Оскільки функціонал платформи WORK.UA не дозволяє створити інформативне резюме, для отримання повної та об"єктивної інформації звертайтесь особисто.
На час воєнного стану перевагу надаю пропозиціям з оборонної галузі. Розгляну будь-які пропозиції в межах своєї компетенціїї та навичок.

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: