Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Марина

Технолог, директор, спеціаліст з якості, начальник виробництва

Рассматривает должности:
Технолог, директор, спеціаліст з якості, начальник виробництва, Директор з якості, Начальник виробництва, Інженер ВТК, Спеціаліст зі стандартизації, сертифікації та якості, Пакувальник, Комірник, Комплектувальник, Начальник відділу аудиту, Заступник керуючого магазином
Возраст:
44 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, адрес, Facebook и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Драпіковська Марина Леонідівна

Бажана зарплата:
в залежності від функціональних обов’язків
Регіон пошуку:
м. Київ
Готовність до переїзду:
не готова

РЕЗЮМЕ

ЗАГАЛЬНІ ВІДОМОСТІ:

П. І. Б. Драпіковська Марина Леонідівна
Дата народження: 4 грудня 1980р.
Адреса: м. Київ, вул. М. Закревського
Телефон: моб. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Електронна пошта: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Сімейний стан: не одружена, маю сина
Водійські права: не маю

Мета - пошук роботи за спеціальностями:
директор з якості
начальник відділу якості
спеціаліст з якості та сертифікації
інженер з якості
керівник/завідуючий виробництва
технолог
інженер ВТК

ОСВІТА

1998-2003р. Національний Університет Харчових Технологій
Факультет: ТММ (Технологія м’яса та молока)
Спеціальність: Технологія зберігання, консервування та переробки молока
(диплом з відзнакою)

ДОДАТКОВА ОСВІТА:

11.02.2025р.-24.02.2025р. – курси підвищення кваліфікації «Організація харчування у закладах освіти: НАССР, норми, дієта, закупівлі, контроль»
(Дніпропетровський ЦПТО)

2016 р. – семінари по НАССР та ISO 9001 (внутрішні перевірки (аудити) ІСУ)

2014р. – семінари по НАССР та ISO 9001 (планування та проведення внутрішніх аудитів ІСУ)

2013р. – семінари по НАССР та ISO 9001 (розроблення та запровадження ІСУ)

2012р. – семінари по НАССР (актуальні питання УБХП)

ДОСВІД РОБОТИ:

2023р. і по 30.12.2024 р. ТОВ «Шоколадофф» - технолог
- контроль технологічного процесу виробництва готової продукції;
- контроль якості і зберігання готової продукції;
- контроль приймання-зберігання-відвантаження проміжної продукції;
- вхідний контроль якості вхідної сировини;
- вхідний контроль пакувальних та допоміжних матеріалів;
- контроль санітарно-гіг.стану робочих місць, складських та виробничих приміщень;
- тестування (дегустація) виробленої продукції;
- контроль заповнення і ведення необхідної документації;
- розробка/впровадження нових видів продукції;
- організація роботи лабораторії у відповідності з вимогами чинних нормативних документів;
- рекламаційно-претензійна робота;
- отримання сертифікатів відповідності, сан.-епідем.заключень, ..., проведення періодичних випробувань;
- написання ТУ;
- отримування штрих-кодів;
- оформлення посвідчень про якість на партії продукції;
- повне супроводження перевірок конролюючих органів;
- підготовка необхідного пакету документів з якості для відділу ЗЕД;
- контроль відбраковки неякісної продукції;
- підтримання функціонування системи якості на підприємстві;
- контроль за станом засобів вимірювальної техніки (ЗВТ) та допоміжного обладнання, які застосовуються у лабораторії.

2015р.-12.2020р. ПІІ Фірма «Вітал-ТЕР» (ТОВ) – директор з якості та директор з виробництва, за сумісництвом (повний контроль виробництва, постачальників, складських приміщень; впровадження та підтримка ІСУ ( ISO+HACCP); проведення аудитів, сертифікація, закупівля сировини, проведення дегустацій, організація виробничих процесів, взаємодія з контролюючими органами)

2013р. ПІІ Фірма «Вітал-ТЕР» (ТОВ) - начальник відділу якості та сертифікації (повний контроль виробництва, постачальників; впровадження та підтримка ІСУ ( ISO+HACCP), сертифікація, проведення дегустацій, взаємодія з контролюючими органами)

2012р. ПІІ Фірма «Вітал-ТЕР» (ТОВ) – спеціаліст з якості та сертифікації/технолог (виробництво чаїв, фіточаїв)

2010 р. ТОВ «Стеклайн» - начальник відділу якості та сертифікації
Обов’язки:
- контроль технологічного процесу виробництва склопакетів різних видів і конфігурацій;
- контроль якості і зберігання виробленої продукції;
- вхідний контроль якості комплектуючих;
- вхідний контроль пакувальних та допоміжних матеріалів;
- проведення приймально-лабораторних випробувань продукції;
- контроль заповнення і ведення необхідної документації;
- контроль санітарного стану робочих місць, виробничих та складських приміщень;
- організація роботи лабораторії у відповідності з вимогами чинних нормативних документів;
- рекламаційно-претензійна робота;
- незалежне оцінювання характеру претензій та провини на об’єктах;
- контроль термінів усунення недоліків;
- отримання сертифікатів відповідності, сан.-епідем.заключень, карток акредитацій, ..., проведення періодичних випробувань;
- оформлення посвідчень про якість на партії продукції;
- повне супроводження перевірок конролюючих органів;
- проведення акредитацій та атестацій виробництва;
- оптимізація виробничих процесів;
- підготовка необхідного пакету документів з якості та розмитнення продукції;
- контроль відбраковки неякісної продукції та розробка методів їх усунення;
- ведення звітності та контроль за виконанням штрафної-преміальної системи;
- контроль за станом засобів вимірювальної техніки (ЗВТ) та допоміжного обладнання, які застосовуються у лабораторії.

2009 р. ТОВ «Стеклайн» - інженер з якості та сертифікації (виробництво склопакетів)

2007 р. ТОВ «Ексімтрейд» - старший інженер з якості (чай, кава)
Обов’язки:
- контроль технологічного процесу виробництва готової продукції;
- контроль якості і зберігання готової продукції;
- контроль приймання-зберігання-відвантаження проміжної продукції;
- вхідний контроль якості вхідної сировини;
- вхідний контроль пакувальних та допоміжних матеріалів;
- контроль санітарно-гіг.стану робочих місць, складських та виробничих приміщень;
- тестування (дегустація) виробленої продукції;
- контроль заповнення і ведення необхідної документації;
- розробка нових видів продукції;
- організація роботи лабораторії у відповідності з вимогами чинних нормативних документів;
- рекламаційно-претензійна робота;
- отримання сертифікатів відповідності, сан.-епідем.заключень, ..., проведення періодичних випробувань;
- оформлення посвідчень про якість на партії продукції;
- повне супроводження перевірок конролюючих органів;
- підготовка необхідного пакету документів з якості для відділу ЗЕД;
- контроль відбраковки неякісної продукції;
- підтримання функціонування системи якості на підприємстві;
- контроль за станом засобів вимірювальної техніки (ЗВТ) та допоміжного обладнання, які застосовуються у лабораторії.

2006 р. ТОВ «Ексімтрейд» - технолог (виробництво різних видів чайної продукції)

2005-2006р. РЦ “Київ” ДП “Мілкіленд-Україна” – інженер-технолог (проміжне зберігання молочної продукції)

2004р. ВАТ “Холодокомбінат № 4” – старший майстер (ДП “Мілкіленд-Україна», виробництво морозива)
Обов’язки:
- контроль технологічного процесу виробництва морозива;
- контроль якості виробленої продукції;
- ведення необхідної звітності;
- забезпечення безперебійної роботи виробничих цехів;
- контроль дотримання рецептур та виходу продукції;
- контроль санітарно-гіг.стану робочих місць та виробничих приміщень;
- контроль умов зберігання готової продукції;
- табелювання працівників;
- проведення інвентаризацій.

2004р. ВАТ “Київський холодокомбінат № 2” – майстер
(ДП “Мілкіленд-Україна", виробництво морозива)

2003-2004рр. ТЦ “Метро Кеш енд Кері Україна” – робітник
торгового залу

2003р. ТОВ “Метро Кеш енд Кері Україна”- аквізитор

2002-2003рр. АТВТ АКК “Придніпровський” – майстер
(під час навчання)

2001р. КММЗ № 3 – лаборант (під час навчання)

ВОЛОДІННЯ МОВАМИ: Англійська (intermediate, (читаю, перекладаю))
Українська (високий рівень)
Російська (високий рівень)

НАВИКИ ВОЛОДІННЯ КОМП,ЮТЕРОМ: досвідчений користувач (добре володіння пакетом MS Office, створення документації в різних форматах)

ОСОБИСТІ ЯКОСТІ:

Націленість на результат, доброзичливість, чесність, гнучкість, відповідальність, вихованість, здатність швидко пристосовуватись в екстремальних ситуаціях, уміння працювати у команді, аналітичний склад розуму, акуратність та увага до найдрібніших деталей, вміння розставляти пріоритети, вміння оптимізувати робочий час, умію знаходити контакти з різними типами людей та вибудовувати з ними взаємовідносини, умію працювати в складних стресових ситуаціях.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: