Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 24 сентября 2022

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/7798420

Юрист

Город проживания:
Каменское
Готов работать:
Днепр, Каменское

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Прокурор

с 01.2017 по 09.2020 (3 года 8 месяцев)
місцева прокуратура, Кам'янське (Юриспруденція)

Перебуваючи на посаді, мною отримано практичні навички роботи за усіма покладеними функціональними обов’язками, у тому числі: прийому громадян; розгляду заяв, звернень, скарг, клопотань та прийняття рішень за ними; аналізу та складання висновків щодо судових рішень, подання апеляційних скарг на судові рішення; досвід зі складання і контролю виконання процесуальних документів, вжиття заходів реагування за напрямками діяльності, відповідно до чинного законодавства; роботи з реєстрами та електронними системами документообігу, обліку роботи; представництва та підтримання публічного обвинувачення у судах.

Спеціаліст (консультант суду)

с 10.2015 по 01.2017 (1 год 3 месяца)
Дніпровський районний суд м. Дніпродзержинська, Кам'янське (Правова)

Під час виконання обовязків на зазначеній посаді, мною набуто практичні навички у роботі: з автоматизованою системою документообігу суду (КП-Д3); щодо реєстрації та опрацювання вхідної кореспонденції суду; участі роботі з прийому громадян; розгляду і підготовки проектів відповідей щодо звернень, заяв, запитів про надання публічної інформації, складання та підготовки проектів відповідей/запитів до державної влади, юридичних та фізичних осіб; з обліку, ведення аналітики, складання та здачі перідочних звітів, щодо показників діяльності суду; аналізу рішень суду та складання узагальнень суддівської практики.
Крім того, отримав досвід з кадрової роботи, зокрема, щодо ведення військового обліку, взаємозвірки актуальності інформації з, військоматами, ведення та наповнення особових справ та ін.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: