Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Андрій

Шеф-кухар, sushi-chef, 25 000 грн

Вид занятости:
полная, неполная
Возраст:
31 год
Город:
Ивано-Франковск

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Сушеф,старший кухар

с 03.2024 по наст. время (1 год 5 месяцев)
Fish Please/Profiterole, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар гарячого процесу

с 08.2023 по 12.2023 (4 месяца)
Omnivore, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

-приготування страв згідно технологічних карт
-Контроль якості продуктів та н/ф
-Контроль якості та видачі готових страв

Сушист/Універсал

с 03.2022 по 09.2023 (1 год 6 месяцев)
Fish Please, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв Європейської та Азіатської кухні.
-Розробка нових страв
-Приготування десертів власного виробництва
-Навчання персоналу
-Контроль якості продуктів та н/ф
-Контроль якості та видача готових страв
-Сезонне оновлення меню

Сушист/кухар гарячого процесу

с 06.2021 по 10.2021 (4 месяца)
Qween Odessa, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування суші,ролів та страв Європейської кухні.
-Контроль якості продуктів та н/ф
-Контроль якості готових страв
-Ведення переобліків

Шеф-кухар

с 04.2020 по 03.2021 (11 месяцев)
Tower, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

-Розробка нового меню
-Навчання і підбір персоналу
-Ведення робочих графіків
-Приготування десертів власного виробництва
-Робота з постачальниками
-Контроль якості продуктів та н/ф
-Контроль якості та видача готових страв
-Ведення переобліків
-Написання калькуляційних та технологічних карток

Сушист/Універсал

с 12.2019 по 03.2020 (3 месяца)
Lucky bull / Cartel, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування суші,ролів та локшин Wok.

Старший сушист

с 05.2018 по 11.2019 (1 год 6 месяцев)
Love Sushi, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка нового меню.
Приготування суші та ролів,навчання персоналу.

Сушист

с 10.2012 по 06.2014 (1 год 8 месяцев)
Sakura Sushi, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування суші та ролів

Образование

ПНУ Ім.Василя стефаника

Іноземних мов, Івано-Франківськ
Неоконченное высшее, с 2011 по 2014 (3 года)

Знания и навыки

  • Розробка меню
  • Готування суші
  • Приготування гарячих страв
  • Приготування холодних страв
  • Приготування заготовок
  • Європейська кухня
  • Італійська кухня
  • Складання технологічних карт
  • Японська кухня
  • Азійська кухня
  • Кулінарія
  • Приготування закусок
  • Готування фаст-фуду
  • Готування на мангалі
  • Готування соусів
  • Готування шаурми
  • Готування на грилі
  • Обробка риби
  • Готув
  • Українська кухня
  • Оптимізація витрат
  • Управлінські навички
  • Комунікабельність
  • Навчання персоналу
  • Стресостійкість
  • Контроль залишків
  • Контроль якості продукції
  • Організованість
  • Робота в команді
  • Швид
  • Уміння швидко засвоювати нову інформацію
  • Орієнтація на результат
  • Висока працездатність
  • Робота з людьми
  • Управління персоналом
  • Пакування готової продукції
  • Кондитерська справа
  • Продуктивність

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

Навчання персоналу і налагодження процесів приготування та видачі,сезонне оновлення меню та нестандартні технології приготування.
Щоб зв'язатися, пишіть будь-ласка у Viber чи Telegram!

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: