- PRO
Андрій
Шеф-кухар, sushi-chef, 25 000 грн
- Вид занятости:
- полная, неполная
- Возраст:
- 31 год
- Город:
- Ивано-Франковск
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/7998715/
Опыт работы
Сушеф,старший кухар
с 03.2024 по наст. время
(1 год 5 месяцев)
Fish Please/Profiterole, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар гарячого процесу
с 08.2023 по 12.2023
(4 месяца)
Omnivore, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)
-приготування страв згідно технологічних карт
-Контроль якості продуктів та н/ф
-Контроль якості та видачі готових страв
Сушист/Універсал
с 03.2022 по 09.2023
(1 год 6 месяцев)
Fish Please, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування страв Європейської та Азіатської кухні.
-Розробка нових страв
-Приготування десертів власного виробництва
-Навчання персоналу
-Контроль якості продуктів та н/ф
-Контроль якості та видача готових страв
-Сезонне оновлення меню
Сушист/кухар гарячого процесу
с 06.2021 по 10.2021
(4 месяца)
Qween Odessa, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування суші,ролів та страв Європейської кухні.
-Контроль якості продуктів та н/ф
-Контроль якості готових страв
-Ведення переобліків
Шеф-кухар
с 04.2020 по 03.2021
(11 месяцев)
Tower, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)
-Розробка нового меню
-Навчання і підбір персоналу
-Ведення робочих графіків
-Приготування десертів власного виробництва
-Робота з постачальниками
-Контроль якості продуктів та н/ф
-Контроль якості та видача готових страв
-Ведення переобліків
-Написання калькуляційних та технологічних карток
Сушист/Універсал
с 12.2019 по 03.2020
(3 месяца)
Lucky bull / Cartel, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування суші,ролів та локшин Wok.
Старший сушист
с 05.2018 по 11.2019
(1 год 6 месяцев)
Love Sushi, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка нового меню.
Приготування суші та ролів,навчання персоналу.
Сушист
с 10.2012 по 06.2014
(1 год 8 месяцев)
Sakura Sushi, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування суші та ролів
Образование
ПНУ Ім.Василя стефаника
Іноземних мов, Івано-Франківськ
Неоконченное высшее, с 2011 по 2014 (3 года)
Знания и навыки
- Розробка меню
- Готування суші
- Приготування гарячих страв
- Приготування холодних страв
- Приготування заготовок
- Європейська кухня
- Італійська кухня
- Складання технологічних карт
- Японська кухня
- Азійська кухня
- Кулінарія
- Приготування закусок
- Готування фаст-фуду
- Готування на мангалі
- Готування соусів
- Готування шаурми
- Готування на грилі
- Обробка риби
- Готув
- Українська кухня
- Оптимізація витрат
- Управлінські навички
- Комунікабельність
- Навчання персоналу
- Стресостійкість
- Контроль залишків
- Контроль якості продукції
- Організованість
- Робота в команді
- Швид
- Уміння швидко засвоювати нову інформацію
- Орієнтація на результат
- Висока працездатність
- Робота з людьми
- Управління персоналом
- Пакування готової продукції
- Кондитерська справа
- Продуктивність
Знание языков
Английский — средний
Дополнительная информация
Навчання персоналу і налагодження процесів приготування та видачі,сезонне оновлення меню та нестандартні технології приготування.
Щоб зв'язатися, пишіть будь-ласка у Viber чи Telegram!
Похожие кандидаты
-
Кухар, помічник кухаря
Ивано-Франковск -
Кухар
Ивано-Франковск -
Кухар, кондитер
15000 грн, Ивано-Франковск -
Кухар
Ивано-Франковск, Яремче, Буковель -
Шеф-кухар
Ивано-Франковск, Ужгород , еще 3 города