Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 8 февраля 2024 PRO

Ганна

Помічник керівника, секретар

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
31 год
Город:
Сумы

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Діловод

с 05.2022 по 01.2024 (1 год 8 месяцев)
ДНЗ, Суми (Освіта, наука)

Ведення особистих справ працівників,вхідної документації та документів,створених закладом,обмін електронною інформацією,ведення табеля обліку відпрацьовання робочого часу педагогічних працівників,ведення обліку дітей,військовий облік працівників,робота з кадровими питаннями.

Секретар, помічник керівника

с 10.2018 по 05.2022 (3 года 7 месяцев)
АО "СМНПО - Інжиніринг", Суми (Машинобудування)

Організація,забезпечення та адміністрування заходів за участю керівника.Контроль виконання доручень і поставленних завдань,розсилка повідомлень,надання звітів керівнику.Приймання,сортування і розподіл пошти,вхідних звінків.Пошук і обробка необхідної інформації.Забезпечення робочого місця керівника і його діяльності.

Образование

СНАУ, СумГУ

Юридический, Сумы
Высшее, с 2009 по 2015 (6 лет)

В 2009 році вступила до СНАУ на юридичний факультет,отримала базову вищу освіту за напрямком підготовки "Правознавство"та здобула кваліфікацію бакалавра права.В 2013 році вступила до СумДУ і оздобула кваліфікацію професіонал з фінансово-економічної безпеки.

Знания и навыки

MS Excel MS Word Користувач ПК MS Office MS PowerPoint Робота з оргтехнікою Робота зі сканером Робота з принтером Робота з ксероксом Діловодство,документообіг,вхідна (вихідна)кореспонденція Старанність Користувач 1С

Знание языков

Английский — средний

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: