Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 15 июля 2022 Файл

Марина

Продавец-консультант

Город:
Славута

Контактная информация

Соискатель указал телефон.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Резюме: Берестова Марина від 20.03. 22. р
м. Славута, посада: продавець-касир, досвід роботи: 1,5 роки, освіта вища неповна;
вік: 22 роки, сімейний стан: неодружена, дітей: не маю, пройшла повний курс вакцинації;
viber: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»); gmail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»); instagram: berestovam609;
Освіта: У 2017 р. закінчила Миньковецький навчально-виховний комплекс з атестатом про повну загальну освіту. В цьому ж році вступила у Новочорторийський фахово-економічний аграрний коледж на спаціальність "Ветеринарна медицина". У 2020 р. закінчила коледж з дипломом фельдшера ветеринарної медицини.
Досвід роботи: З липня 2020 р. - по липень 2021 р. працювала на посаді продавець продовольчих товарів у "ТЗОВ Арго-р" супермаркеті Спар що знаходиться за адресою м. Луцьк, вул Львівська 61. З серпня 2021 р.- по лютий 2022 р. працювала на посаді продавець непродовольчих товарів касир у "ТОВ РУШ" магазин Єва 790 що знаходиться за адресою м. Житомир, проспект Миру 15а.
Про себе: Вільно володію українською рідною мовою, посередньо англійською, вивчала латинську. Мені подобається спілкуватись з людьми і я готова завжди прийти їм на допомогу. У вільний час читаю книги, катаюсь на роліках, надаю перевагу рухливому способу життя. Шкідливих звичок не маю.
На даний час шукаю роботу продавця-касира із зарплатою від 8 до 9 тис. гривень у місяць. З радістю розгляну усі цікаві вакансії, тому готова навчатись та розвиватись, до роботи відношусь відповідально. Якщо вас зацікавило моє резюме зверніться будьласка за телефоном [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»). Дякую за відгук:-)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: