- PRO
Дмитро
Повар-универсал, горячего процесса
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 30 лет
- Город проживания:
- Киев
- Готов работать:
- Боярка, Вишневое (Киевская обл.), Киев, Святопетровское
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/8306623/
Опыт работы
Кухар універсал
с 05.2021 по 09.2021
(4 месяца)
Paul, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар універсал
с 06.2020 по 01.2021
(7 месяцев)
BOBRITSA DACHA, Бобриця (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар
с 08.2019 по 09.2019
(1 месяц)
Толстый и Тонкий, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар універсал
с 10.2018 по 12.2018
(2 месяца)
Fitness food, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування комплексних обідів для здрового харчування.
М'ясник-заготівельник
с 07.2018 по 10.2018
(3 месяца)
Lucca, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Підготовка напівфабрикатів, обробка м'яса та риби.
Кухар гарячого процесу
с 11.2017 по 07.2018
(8 месяцев)
Lucca, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування страв відповідно до технологічних карт. Італійська кухня.
Кухар-гарячник
с 05.2017 по 09.2017
(4 месяца)
City Beach Club, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування страв за технологічними картами, приготування заготовок для страв, дотримання санітарних норм, проведення інвентаризацій.
Кухар «Соусьє»
с 10.2016 по 04.2017
(6 месяцев)
Ping-pong, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування соусів і баз на виробництві, опрацювання нових страв, дотримання ротації, інвентаризація продуктів
та готових виробів на підприємствах громадського харчування як основного виробництва, так і самостійних цехів, дотримання чистоти та порядку на робочому місці.
Кухар
с 11.2015 по 09.2016
(10 месяцев)
wok2go, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування страв за технологічними картами, приготування заготовок для страв, дотримання санітарних норм, проведення інвентаризацій. Вивчив як гарячий процес, так і холодний, перейшов на заготівельний цех, вивчав бази супів, соусів та заправок, працюючи на wok2go нарікань та штрафів не мав, займався опрацюванням нових страв та введення їх у меню.
Образование
ВСП НПУ імені Драгоманова
Київ
Среднее специальное, с 2010 по 2013 (3 года)
Знание языков
- Украинский — свободно
- Русский — свободно
Дополнительная информация
Є досвід роботи в ресторанах з: італійською, тайською, французькою, європейською, паназіатською кухнями.
Похожие кандидаты
-
Кухар-універсал, сушеф гарячого цеху, на гриль
Киев, Сумы -
Кухар-универсал (основные процессы гарячий, хоспер)
38000 грн, Киев -
Су-шеф (гарячий процес)
Киев -
Обвальщик, повар-заготовщик (горячий процесс, мангал)
Киев -
Кухар гарячого процесу
Киев -
Кухар гарячого процесу
Киев