Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 3 сентября 2022 PRO

Дмитро

Повар-универсал, горячего процесса

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
30 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Боярка, Вишневое (Киевская обл.), Киев, Святопетровское

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Кухар універсал

с 05.2021 по 09.2021 (4 месяца)
Paul, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар універсал

с 06.2020 по 01.2021 (7 месяцев)
BOBRITSA DACHA, Бобриця (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

с 08.2019 по 09.2019 (1 месяц)
Толстый и Тонкий, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар універсал

с 10.2018 по 12.2018 (2 месяца)
Fitness food, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування комплексних обідів для здрового харчування.

М'ясник-заготівельник

с 07.2018 по 10.2018 (3 месяца)
Lucca, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Підготовка напівфабрикатів, обробка м'яса та риби.

Кухар гарячого процесу

с 11.2017 по 07.2018 (8 месяцев)
Lucca, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв відповідно до технологічних карт. Італійська кухня.

Кухар-гарячник

с 05.2017 по 09.2017 (4 месяца)
City Beach Club, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв за технологічними картами, приготування заготовок для страв, дотримання санітарних норм, проведення інвентаризацій.

Кухар «Соусьє»

с 10.2016 по 04.2017 (6 месяцев)
Ping-pong, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування соусів і баз на виробництві, опрацювання нових страв, дотримання ротації, інвентаризація продуктів
та готових виробів на підприємствах громадського харчування як основного виробництва, так і самостійних цехів, дотримання чистоти та порядку на робочому місці.

Кухар

с 11.2015 по 09.2016 (10 месяцев)
wok2go, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв за технологічними картами, приготування заготовок для страв, дотримання санітарних норм, проведення інвентаризацій. Вивчив як гарячий процес, так і холодний, перейшов на заготівельний цех, вивчав бази супів, соусів та заправок, працюючи на wok2go нарікань та штрафів не мав, займався опрацюванням нових страв та введення їх у меню.

Образование

ВСП НПУ імені Драгоманова

Київ
Среднее специальное, с 2010 по 2013 (3 года)

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Є досвід роботи в ресторанах з: італійською, тайською, французькою, європейською, паназіатською кухнями.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: