Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 1 мая 2024 PRO

Олександр

Технічний директор, головний інженер, керівник підприємства, 50 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
59 лет
Город проживания:
Харьков
Готов работать:
Днепр, Запорожье, Киев, Львов, Одесса, Полтава, Сумы, Тернополь, Харьков, Черкассы

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Фахівець з технічної підтримки

с 12.2019 по наст. время (4 года 5 месяцев)
ПП, Консалтингова практика оцінки підприємства, Харків (Сільське господарство, агробізнес)

Приватна консалтингова практика оцінки підприємства з метою оптимізації управління підрозділами та виробничими активами; розробка та впровадження оптимальних технологій для підприємства (обробіток та зберігання).
Приватна консалтингова практика створення та впровадження програм автоматизації управління та контролю руху МТЦ на підприємствах (програма 1С8:Підприємство) та системи управління основними фондами підприємства (Smart EAM, СRM) на основі програм Агроконтроль, Cropio та інші.

Технічний директор агрохолдингу

с 03.2019 по 12.2019 (9 месяцев)
ТОВ "Аграрні Системні Технології", Київ (Сільське господарство, агробізнес)

У підпорядкуванні – 34 інженери; машинно-тракторний парк (в експлуатації) 155од.тракторів та спец.техніка + 107од. автотранспорту.

-Розрахунок необхідної кількості техніки та обладнання, в т.ч. вказівку технічних вимог до виконання виробничої програми;
-планування, організація, компонування та розстановка техніки та обладнання з метою виконання виробничої програми;
-планування витрат ТМЦ на експлуатацію техніки та обладнання, на ремонти;
-розробка проектів з модернізації техніки та обладнання;
-оновлення техніки та обладнання;
-планування витрат та розрахунок економічного ефекту, пов'язаного з модернізацією або придбанням інноваційної техніки та обладнання;
-контроль за ефективним використанням ТМЦ, спрямованих на ремонт чи модернізацію;
-контроль за станом техніки;
-контроль за експлуатацією та утриманням техніки;
-Участь у перевірці техніки на предмет технічної готовності;
-складання списку техніки, що підлягає списанню.

Досягнення: -Організація онлайн контролю переміщення МТЦ (склад-транспорт-с/г агрегат), з паралельною фіксацією в 1С8:Підприємство (ведення журналу "Історія виробництва").
- оптимізація штрих-кодового зберігання МТЦ від стелажу конкретного спеціаліста, до адресного, з наступним розподілом та закріпленням за одиницею техніки МТЦ.

Фахівець з технічної підтримки

с 02.2018 по 03.2019 (1 год 1 месяц)
ПП, Консалтингова практика оцінки підприємства, Харків (Сільське господарство, агробізнес)

Приватна консалтингова практика оцінки агропідприємства для інвестора з метою визначення основних засобів та їх стану для подальшого використання в агротехнологіях.
Приватна консалтингова практика створення та впровадження програм автоматизації управління та контролю руху МТЦ на агропідприємствах (програма 1С:Підприємство 8 та 1С:ТОиР).

Технічний директор департаменту

с 04.2017 по 02.2018 (10 месяцев)
ПП "Аграрна компанія 2004" » агрохолдингу «Група компаній VITAGRO», Волочиськ (агробізнес (рослинництво та тваринництво на 67000 га))

У підпорядкуванні - 71 співробітник; машино-тракторний парк (в експлуатації) 371од.тракторів та зернозбиральних комбайнів; 172од. вантажних автомобілів.

Обов'язки: (основні – (як кризовий менеджер) організація автоматизації та прозорості процесів виробництва):
1. організація обліку руху запчастин в 1С:8 як нових, і вживаних, при цьому систематизувати роботу відділу поставок через 1С:8 (заявка + відстеження виконання заявки + прихід складу + отримання за заявкою); адресне складське зберігання запчастин (штрих-код) з прив'язкою до 1С:8;
2. впровадження, замість планово-попереджувального ремонту, ремонт за технічним станом (система ремонту 1С:ТОіР); систематизувати роботу інженерної служби;
3. автоматичний облік у 1С:8 роботи техніки (оброблена площа, пройдений шлях, витрата палива) за допомогою програми «DOZOR» системи GPS контролю;
4. використання системи «точного землеробства» з метою збільшення врожайності та зниження прямих витрат;
5. Використання системи «точного керування» з метою збільшення продуктивності агрегату та зниження витрати пального на одиницю площі.
6. на основі обліку руху запчастин в 1С:8 та впровадження ремонту за технічним станом, розробка та впровадження аналогічної системи для виробничих напрямків тваринництво (ВРХ, свинарство), будівництво, садівництво та дорожньо-будівельного підрозділу.

(супутні – як директор департаменту):
- функціональне керівництво інженерно-технічними службами підприємства (машинно-тракторний парк, автотранспорт, обладнання, будівлі та споруди,елеваторні підрозділи та зерносховища);
- організація ремонтно-відновлювальних робіт (програмне та матеріально-технічне забезпечення сервісних інженерів та інженерів підприємств; планування та виконання ремонтних робіт; контроль роботи сервісної служби);
-матеріально-технічне забезпечення (контроль поставок, використання та облік запчастин та витратних матеріалів);
-Організація навчання та перевірка знань інженерів підрозділів та сервісної служби з експлуатації та ремонту техніки;
-формування та контроль виконання бюджет-плану;
-розробка стратегії роботи та розвитку технічного спрямування підприємства;
-контроль ведення та своєчасного оформлення звітної інженерної/загальногосподарської документації працівниками інженерною службою;
-робота із сторонніми організаціями (держ.структура, обслуговування, постачання обладнання та комплектуючих); та інше.
Досягнення: - Виконані вище перераховані (як кризовий менеджер) пункти 1,3,4,5,6.
-оптимізована складська логістика ( скорочення складів підрозділів з 16 до 5 шляхом створення єдиної системи, оптимальних переміщень (логістика), обліку та постачання).

Начальник технічної служби

с 03.2015 по 04.2017 (2 года 1 месяц)
ТОВ «МРІЯ Агрохолдинг», Тернопіль (агробізнес (рослинництво та тваринництво на 185000 га))

У підпорядкуванні 122 співробітники (87 інженерів та 35 працівників інженерної служби); 250од. тракторів та комбайнів; 148од. вантажних автомобілів.

Обов'язки: – функціональне керівництво інженерно-технічними службами холдингу (експлуатація, ремонт та обслуговування машинно-тракторного парку, автотранспорту, обладнання та будівель);
- планування, організація та контроль роботи сервісної служби (програмне та матеріально-технічне забезпечення сервісних інженерів, планування та виконання ремонтних робіт підвищеної складності, розподіл обсягу робіт у сервісній службі);
-матеріально-технічне забезпечення (контроль поставок, використання та облік запчастин та витратних матеріалів);
-організація навчання та перевірка знань інженерів підрозділів та сервісної служби з експлуатації та ремонту техніки;
-формування та контроль виконання бюджет-плану поточного періоду; -розробка стратегії роботи та розвитку технічного напряму холдингу;
-контроль ведення та своєчасного оформлення звітної інженерної/загальногосподарської документації працівниками інженерної служби;
-робота із сторонніми організаціями (держ.структура, обслуговування, постачання обладнання та комплектуючих); і інше.

Досягнення: - організовано інженерну службу холдингу з "нуля" до повного функціонування (холдинг був оголошений банкрутом у 2014 році та повністю розформований з паралельним знищенням усіх ІТ-систем, служб підрозділів та ремонтно-обслуговуючих баз).
-створено та навчено сервісний підрозділ (ремонт підвищеної складності), експлуатаційно-ремонтний (створені та укомплектовані ремонт.бази), складський підрозділ (облік МТЦ в об'єднаних програмах 1С8:Бухоблік та 1С8:Підприємство; адресне зберігання по штрих-коду запчастин; логістика оперативного постачання МТЦ та їх переміщення).
-впроваджено елементи системи "Точне землеробство" та SMART ЕRM.

Фахівець з технічної підтримки

с 11.2013 по 03.2015 (1 год 4 месяца)
ПП, Консалтингова практика оцінки підприємства, Харків (Сільське господарство, агробізнес)

Приватна консалтингова практика оцінки агропідприємства інвестору з метою визначення основних засобів та їх стану для подальшого використання в агротехнологіях.

Головний інженер агропромислового департаменту

с 01.2007 по 11.2013 (6 лет 10 месяцев)
ТОВ «Група АГРОТРЕЙД», Харків (агробізнес (рослинництво та тваринництво на 61000 га, зберігання, переробка, реалізація зернових та олійних культур))

У підпорядкуванні 88 інженерів та працівників інженерної служби; 187од. трактори та комбайни; 79од. вантажних автомобілів.
Обов'язки - практичне застосування в аграрному виробництві всіх передових технологій вирощування сільгосп культур (від окультурення непрямих земель за «класичною» технологією, до вирощування культур за «нульовою» або «мінімальною» технологією) з моніторингом ринку сучасної техніки (трактори та сільгосп машини основних світових і вітчизняних фірм-виробників). Знання конструкції та експлуатації сучасної техніки.
-організація роботи з фірмами-постачальниками на предмет поставки техніки, що купується, паливно-мастильних матеріалів, запчастин і ремонту за рекламаціями та договорами-постачаннями;
-ведення переговорів та проведення тендерів поставок; оформлення договорів з фірмами-постачальниками та контроль їх виконання (придбання техніки через лізинг (договори – оплата на всіх етапах – постачання);
-планування (складання річного бюджет-плану) технологічних процесів та контроль їх виконання;
-Аналіз відмов з подальшим створенням складських запасів або усунення причин цих відмов;
-контроль роботи інженерної служби підрозділів та технічна їх консультація; ведення звітної документації та моніторингу тех.процесів.

Досягнення: -запровадження технологій точного землеробства (технологій збільшення врожайності) шляхом переобладнання с.г. машин та їх використання.
- Організація обліку МТЦ в 1С на агропідприємствах холдингу з дистанційним управлінням.
- Організація дистанційного контролю роботи техніки та витрат ПММ. Впровадження точного водіння та автоматичного позиціонування техніки на полях холдингу з подальшим відображенням у 1С8 виконаного обсягу робіт та витрати ПММ.

Образование

Харківський інститут механізації та електрифікації сільського господарства

Механізація сільського господарства, Харків
Высшее, с 1982 по 1987 (5 лет)

1986-1987р. пройшов додаткову підготовку щодо організації та управління сільськогосподарським виробництвом у системі АПК; присвоєно кваліфікацію: організатор підприємств АПК.

Дополнительное образование и сертификаты

Основи управління персоналом

2015

Фінанси для нефінансистів

2015

Допуск до вантажопідіймальних кранів, котлів під тиском, АЗС (посвідчення №02-16-20)

2016

Допуск до систем газопостачання України ДНАОП 0.00-1.20-98, ДБН В.2.5-20-2001 (посвідчення № 234)

2005

Відповідальний за безпечну експлуатацію газового господарства котелень (свід.№ 1063 від 29.02.1988р.)

1988

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office Пользователь ПК Користувач ПК MS PowerPoint 1С:Предприятие 1С:Підприємство AutoCAD CRM Битрикс24 Бітрікс24 Cropio Wialon Инженер-диагност (механика,гидравлика,гидростатика,электрика) Інженер-діагност (механіка, гідравліка, гідростатика, електрика)

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — выше среднего

Дополнительная информация

- інженер I категорії агровиробництва.
Ключова інформація:
-Розуміння основних цінностей компанії та побудова політики управління та розвитку компанії на їх основі.
-Уміння управляти підрозділами (організація, координація підрозділів та проведення комплексних робіт; експлуатація та ремонтно-відновлювальні роботи).
-Вміння відбудовуваті або модернізувати управлінську структуру (оптимізувати підрозділи).
-Вміння систематизувати вирішення загальних питань підрозділів; визначати цілі команди з розподілом завдань між виконавцями (ефективного делегування завдань).
-Вміння складання бюджету, контролю та аналізу фінансово-економічної діяльності підрозділів та виробничих активів.
-Знання інноваційних технологій обробки ґрунту, вирощування, обробки та зберігання сільгосп культур.
-Вміння розробки, впровадження та ведення внутрішньої документації.
-Вміння починати проекти з нуля (від розробки до застосування).
-Вміння автоматизувати та створювати "прозорість" виробничих процесів (облік МТЦ; контроль експлуатації техніки та її тех.стан в online-режимі та ін.).
-Вміння адаптувати придбанні інтегральні програми безпосередньо до підприємства чи його розробка.
-Вміння створювати облік запчастин в 1С від заявки до видачі зі складу, як нових, так і вживаних запчастин (залучення суміжних відділів у вирішенні спільних питань).
-Вміння переводити із планового ремонту на ремонт за станом (1С:ТОіР) - "Бережливе виробництво" (lean production).
-Вміння впроваджувати системи точного землеробства та координувати їх використання у виробництві.

Успішно реалізовані проекти:
-Організація інженерної служби холдингу «з нуля» до повноцінного кваліфікованого підрозділу (служби ремонту, сервісу, експлуатації, склади МТЦ та ПММ), що дозволило існування агрохолдингу «Мрія» у 2015 році;
-Створення та впровадження програм автоматизації управління та контролю руху техніки, МТЦ та ПММ на всіх етапах роботи;
-Створення та впровадження інтегральної програми ремонту техніки за її технічним станом, через 1С:Підприємство 8 (перехід з планово-попереджувального ремонту (ППР) на ремонт за технічним станом (попередження ризику аварійної поломки техніки; збільшення її напрацювання «до відмови/поломки» та оптимізація) ремонтно-відновлювальних робіт);
-Створення та впровадження систем автоматичного обліку (в режимі реального часу) переміщення вантажів по підприємству (наприклад, склад-поле-сівалка), роботи техніки (наприклад, якийсь механізатор, витрата ПММ та обсяг виконаної роботи агрегатом в 1С:Підприємство 8).
-Впровадження систем точного землеробства (зменшення витрати насіння, мінеральних добрив, ЗЗР та ПММ за збільшення продуктивності агрегатів та врожайності).
-Впровадження систем картування врожайності (визначення «прибутковості» поля з урахуванням даних карт врожайності).
-Розробка, виготовлення та впровадження автоматизованих систем приготування робочих розчинів; розчинних вузлів приготування робочого розчину з точним співвідношенням компонентів ЗЗР у воді та паралельним контролем виробництва, відвантаження в режимі реального часу.
-Розробка, виготовлення та впровадження систем дозованого внесення рідких добрив з паралельним контролем у режимі реального часу та прив'язкою до поля (автоматизація процесу списання ЗЗР як витрат на полі).
-Будівництво насіннєвого заводу від обґрунтування та підбору обладнання до встановлення та введення в експлуатацію (лінія CIMBRIA (Данія) калібрування, протруювання та порційного затарювання насіння зернових та технічних культур, об'ємом 10000т/рік, з подальшим складським зберіганням).
-Будівництво зернового елеватора на 108000т зберігання в силосах (83000т Mulmix (Італія) + 25000т АгроБуд), та відвантаженням в авто (3000т/сут) або залізничний транспорт (1800т/сут). Дві лінії, з прийманням від автотранспорту сумарно 6000т/добу та шахтними двозонними (зона рекуперації та рециркуляції гарячого повітря) сушарками STRAHL 1700 (Італія) (приділ. витрата газу 0,8-1,1м3/т% з м'яким режимом сушіння (відбір 3) ,9%/год води)) загальною продуктивністю 2400т/сут (з 28% до 14%) та з 4шт операційними силосами по 500т для вологого зерна + сепаратори Buhler TAS 206-6 (Швейцарія) (решітчастого типу; по 250т/ . Аспіраційна система (очищення повітря від дрібнодисперсного зернового пилу) циклонами Mulmix (Італія). Проект виконав Інтерпроект GmbH; монтаж та будівництво - ЧП Вектор, Акварі.

-Маю посвідчення водія з відкритою категорією В, В1.
-Маю посвідчення тракториста-машиніста з усіма відкритими категоріями.
-Веду активний спосіб життя, у вільний час займаюся водними видами спорту (майстер спорту по греблі на байдарках), а так само захоплююсь бігом на лижах та велоспортом.
-Стресостійкий – під час війни 2022 року перебуваю у м.Харків (Салтівка).

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: