Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 5 апреля 2024 PRO

Віталій

Технік-електрик, електромонтер

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
46 лет
Город проживания:
Иванков (Вышгородский р-н)
Готов работать:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Налагоджувальник ОПС охороно пожежних систем 5роз.

с 07.2017 по 03.2022 (4 года 8 месяцев)
Державне підприємство "Центральне підприємство з поводження з РАВ"

Образование

Відоркремлений підрозділ Національного універстету біоресурсів і придокористування України "Немішаївський агротехнічний коледж

Енергетика та електротехні системи в агропромисловому комплексі " кваліфікація бакалавра технік- електирика, смт. Немішаїв
Высшее, с 2013 по 2014 (1 год)

Відоркремлений підрозділ Національного універстету біоресурсів і придокористування України "Немішаївський агротехнічний коледж " за напрямом підготовки " Енергетика та електротехні системи в агропромисловому комплексі " та здобув кваліфікацію бакалавра технік- електирика.

Дополнительная информация

Резюме

Квліфікований технік- електирик з досвідом понад 20 років шукаю роботу за суміснитством в м. Київі з гнучим графіком праці , погодиною, чи від обсягів виконаної роботи, оплатою.
Особисті дані: Сидоренко Віталій Сергійович: моб . тел.[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») вайбер ,телеграм.
Освіта: Відоркремлений підрозділ Національного універстету біоресурсів і придокористування України "Немішаївський агротехнічний коледж " за напрямом підготовки " Енергетика та електротехні системи в агропромисловому комплексі " та здобув кваліфікацію бакалавра технік- електирика.
Досвід роботи: Слюсар по ремонту електро- обладнання , електрик дільниці 4група з електробезпеки 4 роз., налагоджувальни ОПС "охороної поженої синалізації 3 група з електробезпеки 5 роз.
Монтаж та налгоджування ситем: освітлення , дистанціїного керування ,поженої і охороно ї сигналізації ,кабельних силових мереж, розподільчих щитів,облання харчової, деревобробної промисловості , житлових і господарськи приміщень різного типу та призначенння.
Особисті навички: володію компютером , водійське посвідчення категорї В , комунікабельний,акуратний немаю шкідливих звичок.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: