Андріана
Пиццейола, 20 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 23 года
- Город:
- Харьков
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/8569505
Опыт работы
Пиццейола
с 01.2024 по наст. время
(4 месяца)
Сільпо, Харьков (Роздрібна торгівля)
•Заміс, формування та випічка тіста;
•Підготовка сировини для начинки;
•Розпалювання дровяної печі;
•Дотримання санітарно — гігієнічних норм праці;
•Соблюденіе технологій приготування.
Повар
с 06.2023 по 09.2023
(3 месяца)
Smile Park, мережа сімейних розважальних комплексів, Харьков (Послуги для населення та бізнесу)
-знання смакових якостей страв;
-знання правил ціноутворення і калькуляції страв;
-знання правил зберігання продуктів;
-знання технологічного обладнання;
-впевнене знання технологічного обладнання та процесів приготування страв;
-вміння розбиратися в якості та свіжості м'яса, риби, овочів і фруктів;
-вміння презентувати вироби;
-вміння оформляти страви.
Кухар
с 05.2023 по 05.2023
(меньше месяца)
Рак і Бургер, Харьков (Приватні особи)
-знання смакових якостей страв;
-знання правил ціноутворення і калькуляції страв;
-знання правил зберігання продуктів;
-знання технологічного обладнання;
-впевнене знання технологічного обладнання та процесів приготування страв;
-вміння розбиратися в якості та свіжості м'яса, риби, овочів і фруктів;
-вміння презентувати вироби;
-вміння оформляти страви.
Кухар суші
с 02.2023 по 03.2023
(1 месяц)
Pronto Pizza&Sushi Pro, Ивано-Франковск (Готельно-ресторанний бізнес)
1.Проверяя якість і відповідність основних продуктів і додаткових інгредієнтів до них технологічним вимогам до страв;
2.Виполняла технологічні процесиз приготування і оформлення страв згідно встановленого меню, калькуляційних карт;
3.Проізводила обробку риби і морепродуктів і приготування напівфабрикатів з них для основних страв з урахуванням вимог до безпеки харчових продуктіві якості готових напівфабрикатів;
4.Ізготавляла і порційнувала напівфабрикати з риби і морепродуктів;
5.Ізготавлівала суші з дотриманням технологічних вимогдо страв і якості готової продукції;
6.Сервірувала і оформляла суші для подачі відповідно до затверджених стандартів;
7.Подготавлівляла необхідні компоненти і здійснює варіння рису;
8.Ізготавлівляла соуси згідно з розробленою технологією;
9.Осуществляла складування напівфабрикатів згідно встановлених місць зберігання;
10.Соблюдает процедуру по утилізації відходів.
Кухар
с 08.2022 по 01.2023
(5 месяцев)
Хата Багата, Ивано-Франковск (Готельно-ресторанний бізнес)
-знання смакових якостей страв;
-знання правил ціноутворення і калькуляції страв;
-знання правил зберігання продуктів;
-знання технологічного обладнання;
-впевнене знання технологічного обладнання та процесів приготування страв;
-вміння розбиратися в якості та свіжості м'яса, риби, овочів і фруктів;
-вміння презентувати вироби;
-вміння оформляти страви.
Кухар
с 04.2022 по 08.2022
(4 месяца)
Waffel, Ивано-Франковск (Готельно-ресторанний бізнес)
-знання смакових якостей страв;
-знання правил ціноутворення і калькуляції страв;
-знання правил зберігання продуктів;
-знання технологічного обладнання;
-впевнене знання технологічного обладнання та процесів приготування страв;
-вміння розбиратися в якості та свіжості м'яса, риби, овочів і фруктів;
-вміння презентувати вироби;
-вміння оформляти страви.
Кухар
с 01.2022 по 02.2022
(1 месяц)
Рак і бургер, Харьков (Готельно-ресторанний бізнес)
-знання смакових якостей страв;
-знання правил ціноутворення і калькуляції страв;
-знання правил зберігання продуктів;
-знання технологічного обладнання;
-впевнене знання технологічного обладнання та процесів приготування страв;
-вміння розбиратися в якості та свіжості м'яса, риби, овочів і фруктів;
-вміння презентувати вироби;
-вміння оформляти страви.
Продавець консультант
с 11.2021 по 12.2021
(1 месяц)
Лідер взуття, Харьків (Роздрібна торгівля)
•консультування покупців, допомога у виборі товару;
•оформлення розрахунків з покупцями;
•виконання плану продаж;
•інформування постійних покупців про спеціальні пропозиції та акції магазину;
•забезпечення порядку в торговому залі;
•викладка товару (мерчендайзинг).
Продавець-консультант
с 11.2021 по 12.2021
(1 месяц)
Лідер Взуття, Харьков (Роздрібна торгівля)
Кухар
с 09.2021 по 12.2021
(3 месяца)
Амато, Харьков (Готельно-ресторанний бізнес)
-знання смакових якостей страв;
-знання правил ціноутворення і калькуляції страв;
-знання правил зберігання продуктів;
-знання технологічного обладнання;
-впевнене знання технологічного обладнання та процесів приготування страв;
-вміння розбиратися в якості та свіжості м'яса, риби, овочів і фруктів;
-вміння презентувати вироби;
-вміння оформляти страви.
Кухар
с 07.2020 по 05.2021
(10 месяцев)
Фет Гус Паб, Харьков (Готельно-ресторанний бізнес)
-знання смакових якостей страв;
-знання правил ціноутворення і калькуляції страв;
-знання правил зберігання продуктів;
-знання технологічного обладнання;
-впевнене знання технологічного обладнання та процесів приготування страв;
-вміння розбиратися в якості та свіжості м'яса, риби, овочів і фруктів;
-вміння презентувати вироби;
-вміння оформляти страви.
Кухар
с 07.2019 по 09.2020
(1 год 2 месяца)
Бургер клаб, Харьков (Готельно-ресторанний бізнес)
-знання смакових якостей страв;
-знання правил ціноутворення і калькуляції страв;
-знання правил зберігання продуктів;
-знання технологічного обладнання;
-впевнене знання технологічного обладнання та процесів приготування страв;
-вміння розбиратися в якості та свіжості м'яса, риби, овочів і фруктів;
-вміння презентувати вироби;
-вміння оформляти страви.
Образование
Слобожанський центр професійної освіти
Кухар; Кондитер, Харьков
Среднее специальное, с 2016 по 2019 (3 года)
Знание языков
Украинский — свободно
Похожие кандидаты
Пиццейола, повар (ХЦ)
Харьков
Повар пиццы
Харьков
Пиццейола
Харьков
Кухар піци
Харьков
Повар-универсал, пиццейола
20000 грн, Харьков
Пиццайоло
20000 грн, Харьков