Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 5 апреля 2024 PRO

Андріана

Пиццейола, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
23 года
Город:
Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Пиццейола

с 01.2024 по наст. время (4 месяца)
Сільпо, Харьков (Роздрібна торгівля)

•Заміс, формування та випічка тіста;
•Підготовка сировини для начинки;
•Розпалювання дровяної печі;
•Дотримання санітарно — гігієнічних норм праці;
•Соблюденіе технологій приготування.

Повар

с 06.2023 по 09.2023 (3 месяца)
Smile Park, мережа сімейних розважальних комплексів, Харьков (Послуги для населення та бізнесу)

-знання смакових якостей страв;
-знання правил ціноутворення і калькуляції страв;
-знання правил зберігання продуктів;
-знання технологічного обладнання;
-впевнене знання технологічного обладнання та процесів приготування страв;
-вміння розбиратися в якості та свіжості м'яса, риби, овочів і фруктів;
-вміння презентувати вироби;
-вміння оформляти страви.

Кухар

с 05.2023 по 05.2023 (меньше месяца)
Рак і Бургер, Харьков (Приватні особи)

-знання смакових якостей страв;
-знання правил ціноутворення і калькуляції страв;
-знання правил зберігання продуктів;
-знання технологічного обладнання;
-впевнене знання технологічного обладнання та процесів приготування страв;
-вміння розбиратися в якості та свіжості м'яса, риби, овочів і фруктів;
-вміння презентувати вироби;
-вміння оформляти страви.

Кухар суші

с 02.2023 по 03.2023 (1 месяц)
Pronto Pizza&Sushi Pro, Ивано-Франковск (Готельно-ресторанний бізнес)

1.Проверяя якість і відповідність основних продуктів і додаткових інгредієнтів до них технологічним вимогам до страв;

2.Виполняла технологічні процесиз приготування і оформлення страв згідно встановленого меню, калькуляційних карт;

3.Проізводила обробку риби і морепродуктів і приготування напівфабрикатів з них для основних страв з урахуванням вимог до безпеки харчових продуктіві якості готових напівфабрикатів;

4.Ізготавляла і порційнувала напівфабрикати з риби і морепродуктів;

5.Ізготавлівала суші з дотриманням технологічних вимогдо страв і якості готової продукції;

6.Сервірувала і оформляла суші для подачі відповідно до затверджених стандартів;

7.Подготавлівляла необхідні компоненти і здійснює варіння рису;

8.Ізготавлівляла соуси згідно з розробленою технологією;

9.Осуществляла складування напівфабрикатів згідно встановлених місць зберігання;

10.Соблюдает процедуру по утилізації відходів.

Кухар

с 08.2022 по 01.2023 (5 месяцев)
Хата Багата, Ивано-Франковск (Готельно-ресторанний бізнес)

-знання смакових якостей страв;
-знання правил ціноутворення і калькуляції страв;
-знання правил зберігання продуктів;
-знання технологічного обладнання;
-впевнене знання технологічного обладнання та процесів приготування страв;
-вміння розбиратися в якості та свіжості м'яса, риби, овочів і фруктів;
-вміння презентувати вироби;
-вміння оформляти страви.

Кухар

с 04.2022 по 08.2022 (4 месяца)
Waffel, Ивано-Франковск (Готельно-ресторанний бізнес)

-знання смакових якостей страв;
-знання правил ціноутворення і калькуляції страв;
-знання правил зберігання продуктів;
-знання технологічного обладнання;
-впевнене знання технологічного обладнання та процесів приготування страв;
-вміння розбиратися в якості та свіжості м'яса, риби, овочів і фруктів;
-вміння презентувати вироби;
-вміння оформляти страви.

Кухар

с 01.2022 по 02.2022 (1 месяц)
Рак і бургер, Харьков (Готельно-ресторанний бізнес)

-знання смакових якостей страв;
-знання правил ціноутворення і калькуляції страв;
-знання правил зберігання продуктів;
-знання технологічного обладнання;
-впевнене знання технологічного обладнання та процесів приготування страв;
-вміння розбиратися в якості та свіжості м'яса, риби, овочів і фруктів;
-вміння презентувати вироби;
-вміння оформляти страви.

Продавець консультант

с 11.2021 по 12.2021 (1 месяц)
Лідер взуття, Харьків (Роздрібна торгівля)

•консультування покупців, допомога у виборі товару;
•оформлення розрахунків з покупцями;
•виконання плану продаж;
•інформування постійних покупців про спеціальні пропозиції та акції магазину;
•забезпечення порядку в торговому залі;
•викладка товару (мерчендайзинг).

Продавець-консультант

с 11.2021 по 12.2021 (1 месяц)
Лідер Взуття, Харьков (Роздрібна торгівля)

Кухар

с 09.2021 по 12.2021 (3 месяца)
Амато, Харьков (Готельно-ресторанний бізнес)

-знання смакових якостей страв;
-знання правил ціноутворення і калькуляції страв;
-знання правил зберігання продуктів;
-знання технологічного обладнання;
-впевнене знання технологічного обладнання та процесів приготування страв;
-вміння розбиратися в якості та свіжості м'яса, риби, овочів і фруктів;
-вміння презентувати вироби;
-вміння оформляти страви.

Кухар

с 07.2020 по 05.2021 (10 месяцев)
Фет Гус Паб, Харьков (Готельно-ресторанний бізнес)

-знання смакових якостей страв;
-знання правил ціноутворення і калькуляції страв;
-знання правил зберігання продуктів;
-знання технологічного обладнання;
-впевнене знання технологічного обладнання та процесів приготування страв;
-вміння розбиратися в якості та свіжості м'яса, риби, овочів і фруктів;
-вміння презентувати вироби;
-вміння оформляти страви.

Кухар

с 07.2019 по 09.2020 (1 год 2 месяца)
Бургер клаб, Харьков (Готельно-ресторанний бізнес)

-знання смакових якостей страв;
-знання правил ціноутворення і калькуляції страв;
-знання правил зберігання продуктів;
-знання технологічного обладнання;
-впевнене знання технологічного обладнання та процесів приготування страв;
-вміння розбиратися в якості та свіжості м'яса, риби, овочів і фруктів;
-вміння презентувати вироби;
-вміння оформляти страви.

Образование

Слобожанський центр професійної освіти

Кухар; Кондитер, Харьков
Среднее специальное, с 2016 по 2019 (3 года)

Знание языков

Украинский — свободно

Похожие кандидаты

Пиццейола, повар (ХЦ)
Харьков

Повар пиццы
Харьков

Пиццейола
Харьков

Кухар піци
Харьков

Повар-универсал, пиццейола
20000 грн, Харьков

Пиццайоло
20000 грн, Харьков

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: