Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 30 июня 2023 PRO

Кирилл

Инженер-электрик

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
37 лет
Город:
Черкассы

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Інженер з обслуговування, налагодження і встанвлення систем автоматичного управління промисловим обладнанням для друку

с 11.2012 по 12.2013 (1 год 1 месяц)
ПП "ПромІнжТехСервіс", Черкаси (виробництво паперової продукції для різних брендів)

(обслуговування обладнання компанії MM Packaging. Обов’язки: обслуговування і ремонт силового і освітлювального електрообладнання (компресори, системи вентиляції, обігріву), монтаж електрообладнання, зварювання конструкцій. Вмикання, вимикання, перемикання електрообладнання. Встановлення і налаштування систем контролю вологості і температури в цеху ПІД регулятори температури і вологості. (4.03.13-31.12.13 виконував ті ж обов'язки на 0.5 ставки).

Електромонтер з випробувань і вимірювань

с 06.2011 по 04.2012 (10 месяцев)
КП "Черкасиводоканал", Черкаси (обслуговування систем водовідведення та водопостачання міста)

Виконував роботи по монтажу, ремонту, обслуговуванню низьковольтного і високовольтного електрообладнання (силові двигуни насосів та трансформатори ТП-й підприємства). Встановлення частотних перетворювачів для керування силовими агрегатами насосного обладнання підприємства. Їх обслуговування і налаштування. Високовольтні випробування і вимірювання ізоляції і засобів захисту. Зварювання контурів заземлення.

Учень електромонтера

с 09.2006 по 11.2006 (2 месяца)
«Фотоприлад», Черкаси (виробництво військових прицілів)

переддипломна практика

Образование

Національний університет біоресурсів і природокористування України

Енергетики і автоматики, Київ
Высшее, с 2006 по 2009 (3 года 3 месяца)

2008-2010 – Національний університет біоресурсів і природокористування України за спеціальністю «Енергетика сільськогосподарського виробництва» з наданням фаху інженер-дослідник.
2006-2008 – Національний аграрний університет за спеціальністю «Електрифікація та автоматизація сільськогосподарського виробництва» з наданням фаху інженер-енергетик.
2002-2006 – Черкаський політехнічний технікум за спеціальністю «Електрифікація та автоматизація сільськогосподарського виробництва» з наданням фаху технік-електрик.

Знания и навыки

AutoCAD CorelDRAW Графічні редактори КОМПАС SolidWorks Autodesk 3ds Max Графические редакторы Малювання Графічний дизайн Работа с компьютерами Рисование TIG 141 aluminium TIG 141 stainless steel MAG 135 MMA111 stainless steel MMA111 carbon steel MAG 136 MIG 131 TIG WELDING MIG WELDING

Знание языков

  • Английский — продвинутый
  • Польский — продвинутый
  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Немецкий — начинающий

Дополнительная информация

Вважаю себе працелюбною і цілеспрямованою особистістю. Подобоється працювати в команді с професіоналами своєї справи. Прагну професійного і особистісного розвитку.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: