Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Ольга

Кондитер, 35 000 грн

Вид занятости:
полная, неполная
Возраст:
46 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Шеф кондитер

с 02.2022 по 12.2024 (2 года 10 месяцев)
Гуд шеф, Світ шеф, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск роботи кондитерського цеха з нуля. Підбір та навчання персоналу, складання графіку. Складання технологічних карт. Контроль списання. Закупка та прийом товару, робота з постачальниками. Проведення та складання переобліку. Організація робочого процесу цеха. Розробка та запровадження нових страв.
Розробила авторське меню більше 30 позицій, обробка заявок для поставок десертів по мережі ресторанів Good chef.

Кондитер

с 01.2021 по 05.2021 (4 месяца)
кондитерська Upstairs Cafeé, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Готувала десерти на вітрину: еклери, шу, наполеон, медівник, зефір, пташине молоко, муссові десерти, мусові торты, тарталетки, меренговий рулет. Робота з велюром

Кондитер

с 11.2018 по 02.2021 (2 года 3 месяца)
Кондитерський цех, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Працювала під керівництвом шеф-кондитера Cirille Michel Bogio. Робота з бісквітами, заварним тістом, тісто сабле. Мусові десерти, прості торти, робота з велюром, глазурью, випікання тарталеток. Приготування дзеркальної глазурі, карамелі. Виготовлення шоколадного декору. Виготовлення невеликого мастичного декору. Проведення переобліку. Підготовка десертів та накладних до відправки.
11.2018-02.2019 кондитер
Приготування заготовок, випікання бісквітв, приготування начинок, кремів, праліне, глазурі, приготування десертів, покриття десертів велюром. Упаковка десертів

Образование

КПІ

Економіст, Київ
Высшее, с 1999 по 2004 (5 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

On-line курси Марусі Манько «Ідеальний Чизкейк», « Неймовірний медівик» on-line курс по шоколаду Катерини Крижановської

2022

Інститут підвищення кваліфікації Кондитер 4 розряду

2018-2019

Знания и навыки

  • Контроль якості продукції
  • Випікання
  • Адаптивність
  • Акуратність
  • Відповідальність
  • Креативність
  • Виготовлення кондитерських виробів

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: