- PRO
Ольга
Кондитер, 35 000 грн
- Вид занятости:
- полная, неполная
- Возраст:
- 46 лет
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/8890741/
Опыт работы
Шеф кондитер
с 02.2022 по 12.2024
(2 года 10 месяцев)
Гуд шеф, Світ шеф, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Запуск роботи кондитерського цеха з нуля. Підбір та навчання персоналу, складання графіку. Складання технологічних карт. Контроль списання. Закупка та прийом товару, робота з постачальниками. Проведення та складання переобліку. Організація робочого процесу цеха. Розробка та запровадження нових страв.
Розробила авторське меню більше 30 позицій, обробка заявок для поставок десертів по мережі ресторанів Good chef.
Кондитер
с 01.2021 по 05.2021
(4 месяца)
кондитерська Upstairs Cafeé, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Готувала десерти на вітрину: еклери, шу, наполеон, медівник, зефір, пташине молоко, муссові десерти, мусові торты, тарталетки, меренговий рулет. Робота з велюром
Кондитер
с 11.2018 по 02.2021
(2 года 3 месяца)
Кондитерський цех, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Працювала під керівництвом шеф-кондитера Cirille Michel Bogio. Робота з бісквітами, заварним тістом, тісто сабле. Мусові десерти, прості торти, робота з велюром, глазурью, випікання тарталеток. Приготування дзеркальної глазурі, карамелі. Виготовлення шоколадного декору. Виготовлення невеликого мастичного декору. Проведення переобліку. Підготовка десертів та накладних до відправки.
11.2018-02.2019 кондитер
Приготування заготовок, випікання бісквітв, приготування начинок, кремів, праліне, глазурі, приготування десертів, покриття десертів велюром. Упаковка десертів
Образование
КПІ
Економіст, Київ
Высшее, с 1999 по 2004 (5 лет)
Дополнительное образование и сертификаты
On-line курси Марусі Манько «Ідеальний Чизкейк», « Неймовірний медівик» on-line курс по шоколаду Катерини Крижановської
2022
Інститут підвищення кваліфікації Кондитер 4 розряду
2018-2019
Знания и навыки
- Контроль якості продукції
- Випікання
- Адаптивність
- Акуратність
- Відповідальність
- Креативність
- Виготовлення кондитерських виробів
Похожие кандидаты
-
Кондитер
Киев -
Кондитер, технолог-розробник
30000 грн, Киев -
Помічник кондитера
Киев -
Помічник кондитера
Киев -
Кухар, кондитер
Киев, Зазимье, Погребы (Броварский р-н) -
Пекар, кухар
35000 грн, Киев