- PRO
Володимир
Бренд-шеф, 20 000 грн
- Рассматривает должности:
- Бренд-шеф, Концепт-шеф, Розробник меню
- Вид занятости:
- неполная
- Возраст:
- 23 года
- Город проживания:
- Софиевская Борщаговка
- Готов работать:
- Буковель, Ивано-Франковск, Киев, Луцк, Львов, Ровно
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/8914807/
Опыт работы
Шеф-повар
с 10.2024 по 03.2025
(5 месяцев)
Дон Япон, піцерія, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар універсал (гарячий процес, тандир, піца, кондитерський цех)
с 03.2023 по 09.2024
(1 год 6 месяцев)
Кухня гір, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар
с 11.2022 по 03.2023
(4 месяца)
Premium hotel, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
Су-шеф
с 03.2022 по 11.2022
(8 месяцев)
BAZA, Володимир (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар
с 06.2021 по 02.2022
(8 месяцев)
Steak house на Володимирській, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар, старший зміни
с 09.2019 по 05.2021
(1 год 8 месяцев)
СушиWok, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар
с 09.2018 по 05.2019
(8 месяцев)
Пузата хата, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Образование
ВМУРЛ «УКРАЇНА»
Харчові технології, Київ
Высшее, с 2020 по 2024 (4 года)
Дополнительная информация
Креативний шеф-кухар із досвідом у розробці авторських меню для ресторанів, кейтерингу, фестивалів та фудкортів. Працюю зі стратегією: від ідеї — до фінального запуску страви в зал. Вмію адаптувати меню під бюджет, сезонність, аудиторію та формат закладу. Професійно володію сучасними техніками (су-від, ферментація, пінні структури, деконструкція) та розуміюся на food cost і організації кухні. Створюю страви, які запам’ятовуються.
Розробка меню під концепцію або подію (від fine dining до street food)
•Технологічні карти, розрахунок собівартості, food cost
•Авторська кухня / локальні інгредієнти / сезонність
•Організація кухні з нуля: технологія, логістика, навчання персоналу
•Робота з ферментацією, пінною структурою, чіпсами, желе, сувідом
•Робота з великими об’ємами на подіях (150+ гостей)
•Глибоке розуміння гастрономії України, Італії, Азії
Похожие кандидаты
-
Кухар
30000 грн, Киев -
Кухар
27000 грн, Киев -
Кухар
Ивано-Франковск -
Кухар
40000 грн, Буковель -
Повар-универсал
40000 грн, Киев -
Сушеф
Львов