Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Володимир

Бренд-шеф, 20 000 грн

Рассматривает должности:
Бренд-шеф, Концепт-шеф, Розробник меню
Вид занятости:
неполная
Возраст:
23 года
Город проживания:
Софиевская Борщаговка
Готов работать:
Буковель, Ивано-Франковск, Киев, Луцк, Львов, Ровно

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Шеф-повар

с 10.2024 по 03.2025 (5 месяцев)
Дон Япон, піцерія, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар універсал (гарячий процес, тандир, піца, кондитерський цех)

с 03.2023 по 09.2024 (1 год 6 месяцев)
Кухня гір, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

с 11.2022 по 03.2023 (4 месяца)
Premium hotel, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

с 03.2022 по 11.2022 (8 месяцев)
BAZA, Володимир (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

с 06.2021 по 02.2022 (8 месяцев)
Steak house на Володимирській, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар, старший зміни

с 09.2019 по 05.2021 (1 год 8 месяцев)
СушиWok, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

с 09.2018 по 05.2019 (8 месяцев)
Пузата хата, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

ВМУРЛ «УКРАЇНА»

Харчові технології, Київ
Высшее, с 2020 по 2024 (4 года)

Дополнительная информация

Креативний шеф-кухар із досвідом у розробці авторських меню для ресторанів, кейтерингу, фестивалів та фудкортів. Працюю зі стратегією: від ідеї — до фінального запуску страви в зал. Вмію адаптувати меню під бюджет, сезонність, аудиторію та формат закладу. Професійно володію сучасними техніками (су-від, ферментація, пінні структури, деконструкція) та розуміюся на food cost і організації кухні. Створюю страви, які запам’ятовуються.

Розробка меню під концепцію або подію (від fine dining до street food)
•Технологічні карти, розрахунок собівартості, food cost
•Авторська кухня / локальні інгредієнти / сезонність
•Організація кухні з нуля: технологія, логістика, навчання персоналу
•Робота з ферментацією, пінною структурою, чіпсами, желе, сувідом
•Робота з великими об’ємами на подіях (150+ гостей)
•Глибоке розуміння гастрономії України, Італії, Азії

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: