Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 19 января 2024 PRO

Петро

Інженер-технолог, дизайнер, конструктор

Возраст:
38 лет
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

інженер технолог , керівник

с 05.2005 по 08.2022 (17 лет 3 месяца)
ПП ''Дивани меблі'' / НУ''ЛП''

Образование

ЛПБА

Богослів'я, Львів
Неоконченное высшее, с 2017 по 2021 (4 года)

бакалавр богослів'я

НЛУУ

Технологічнії деревообробки, Львів
Высшее, с 2006 по 2012 (6 лет)

Знания и навыки

MS Excel MS Word Користувач Internet CorelDRAW MS Outlook Користувач ПК Email КОМПАС КОМПАС-3D Cutting Gmail

Дополнительная информация

Досвід роботи :
2005-2010ПП Дивани-меблі. Учасник в процесі виробництва м’яких меблів, технолог у відділі нових моделей
2010-2012ТОВ. Буковина Глобал Дизайн. Інженер технолог
2013 ПП. Ханик. робота з масивом (бук, сосна), заміри, сушіння поставів, виговлення та розроблення і контроль, на всіх етапах в меблі садово паркові

2014 ДП ”Амбієнте Ферніче Україна”, інженер технолог.
2015 ДП ''Могран Ферніче Україна'', інженер технолог
2016 ФОП Стиль конфорту, інженер технолог.
2017 ПП. Арт Меблі., офіс-менеджер по продажу меблiв для спалень.
2021 АТБ-Маркет, охоронник. Забезпечував : роботу магазину, працював на камерах, cупровід інкасації та списування ТМЦ і тд.
2022 Національний Університет’’ЛП’’фахівець помічник директора (від створення накладної і нарядів і інших документів до контролю звітів реєстра архіва та особистих доручень.)
2023 Сільпо-Фуд. Начальник зміни охорони.
2023-2024 Будівельних підприємствах. Муляр, різноробочий. Особисті якості : креативність, цілеспрямованість, відповідальність, комунікабельність, ввічливість, ініціативність, самоорганізованість, дисциплінованість, вміння працювати в команді іорієнтованість на результат, наполегливість, старанність, здатність вчитися і пристосовуватися до нових робочих умов та гнучко реагувати на них, здатність швидко освоювати нові технології, терпіння. Бажання працювати та заробляти.

Виконував: налагодження виробництва; пакет дукументації, специфікації; технологічний маршрут; креслення виробів, деталей і вузлів з’єднань; хрономентаж часу; карти розкрою; шаблони і їх копії з картону для вирізання дерев’яних деталей постачальникам; здійснював заходи для попередження рекламацій. Управління персоналом у досягнення поставлених завдань інженером-технологом у покращенні і розвитку підприємства у підборі a також існуючого небхідного персоналу з організації виробництва м'яких меблів в галузі деревообробки. Створеня технологічних дільниць, ліній, карт, креслень, cпецифікацій. Полегшення і спрощення виробів у виготовленні. Виготовлення та розробка виробу у готовий продукт. Контроль на всіх етапах виготовлення від заданої сировини до упоковки.Технічний супровід виробництва; Нормування виробничих процесів; Пропозиції щодо удосконалення конструкторської документації, деталювання, специфікацій, контроль та покращення процесу виготовлення; праця над ощадливим виробництвом над рекламаціями.

Ціль зайняти посаду працівника по трудовій : начальник виробництва; керівник підрозділа (ів); інженер-технолог; заступника керівника; інженер-технолог відділа розробки нових моделей; головний інженер; офіс-менеджер з постачання або продажів; працівник офісу; керівник відділу якості; менеджера, виконроба, керівника.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: