Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 30 сентября 2022 Файл

Ольга

Землевпорядник

Возраст:
29 лет
Город:
Золочев (Львовская обл.)

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Резюме
Особиста інформація:
Гуменюк Ольга Андріївна
Місце проживання: Львівська обл., м. Золочів
Громадянство: Українка
Дата народження: 19.07.1994р.
Сімейний стан: Заміжня
Водійські права категорії В
Ел. Пошта: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»), [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Досвід роботи
1. Продавець-консультант, фірма Avon (2010-2012рр.)
Обов’язки: Продаж косметики та консультація клієнтів, організація власного часу та замовлення товару. Пошук нових клієнтів.

2. Головний спеціаліст Відділу у Золочівському районі Головного управління Держгеокадастру у Львівській області (квітень 2017-квітень 2021рр.)
Обов’язки: Організація ефективного використання земель, їхня охорона, контроль за дотриманням земельного законодавства. Аналіз та погодження документацій із землеустрою за принципом екстериторіальності. Ведення електронного документообігу у системі "Док Проф". Вчасне подання звітності та виконання доручень.
Освіта: Вища, Львівський національний аграрний університет, факультет – Землевпорядкування та кадастр, спеціальність – Землеустрій та кадастр (Магістр, диплом з відзнакою). Денна форма навчання. Рік закінчення – 2017.
Мови: українська – рідна, російська та польська – вільно, англійська – середній.
Впевнений користувач MS Office, УкрСклад, ДокПроф, Digitals, Менеджер обмінних файлів (in4, xml), створення презентацій. Робота з оргтехнікою (друк, сканування, копіювання), робота з електронною поштою.
Заняття у вільний час: Активний спосіб життя (фітнес, плавання, прогулянки на велосипеді тощо). Читання та саморозвиток. Бажання навчатися чогось нового.
Особисті якості: Відсутність шкідливих звичок, енергійність, самостійність, відповідальність, комунікабельність, здатність швидко навчатися.
Про себе: Маю досвід роботи у сфері продаж в магазині непродовольчих товарів, замовленні товару, пошуком постачальників та укладанні угод, ведення бухгалтерії та подання звітності (ФОП 2 група, спрощена система оподаткування).
Шукаю цікаву та добре оплачувану роботу з хорошим колективом та можливістю розвиватися. Швидко навчаюся нового, працелюбива та відповідальна.

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: